Αυτή είναι η τυχερή που κερδίζει το νέο μπλέντερ της Kenwood για τα πιο… τέλεια smoothies

Αυτή είναι η τυχερή που κερδίζει το υπέροχο μπλέντερ! 

Αυτή είναι η τυχερή που κερδίζει το νέο μπλέντερ της Kenwood για τα πιο… τέλεια smoothies

Η τυχερή είναι:

Ειρήνη Ψύχα

Συγχαρητήρια!

Η Άνοιξη είναι πλέον εδώ και αποτελεί την καλύτερη εποχή για αποτοξίνωση και αναζωογόνηση.

Αν ψάχνετε, λοιπόν «έξυπνους», εύκολους και κυρίως, γευστικούς τρόπους για να κάνετε την καθημερινότητα της οικογένειάς σας λίγο πιο ανοιξιάτικη και υγιεινή, τότε σίγουρα αξίζει να προχωρήσετε σε μερικές αλλαγές.

Το πρώτο βήμα είναι να φροντίσετε να ακολουθήσετε από εδώ και στο εξής μια ισορροπημένη διατροφή, η οποία θα αποτελείται από πολλά φρούτα και λαχανικά. Καλό είναι, επίσης, να βάλετε περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας και να περιορίσετε σημαντικά τις ποσότητες της ζάχαρης του καταναλώνετε. Φυσικά, από το καθημερινό σας «μενού» δεν πρέπει να λείπει η άσκηση.

KENWOOD

Ο κατάλληλος «σύμμαχος»!

Ναι, το πρόγραμμά σας είναι απαιτητικό και εξουθενωτικό, ωστόσο, με τη σωστή διατροφή και τους κατάλληλους «συμμάχους», θα καταφέρετε να «θωρακίσετε» τον οργανισμό σας και να αντεπεξέλθετε στη δύσκολη καθημερινότητά σας.

KENWOOD 1

Για εμάς, ο πολύτιμος αυτός «σύμμαχος» είναι το Smoothie Blend Xtract Sport της Kenwood. Πρόκειται για ένα μπλέντερ το οποίο είναι προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο ζωής, αφού μπορεί να πολτοποιήσει φρούτα και λαχανικά εύκολα και γρήγορα. Το καλύτερο στοιχείο είναι, όμως, ότι συνοδεύεται από δύο ειδικά σχεδιασμένα μπουκάλια, τα οποία είναι ανθεκτικά και άθραυστα ενώ διαθέτουν και ειδικό καπάκι με στόμιο για να τα παίρνετε μαζί σας στο γυμναστήριο, το τρέξιμο, το γραφείο ή τη βόλτα!

Και αν λατρέψατε ήδη το αγαπημένο μας μπλέντερ, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Kenwood για να βρείτε από τώρα τις πιο γευστικές, δροσιστικές και πρωτότυπες συνταγές για smoothies!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved