Alert: Στο μαιευτήριο για να γεννήσει η Kate Middleton

Έρχεται από ώρα σε ώρα το τρίτο πριγκιπικό μωρό!

Alert: Στο μαιευτήριο για να γεννήσει η Kate Middleton

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την Kate Middleton, τον πρίγκιπα William, αλλά και το βρετανικό λαό. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ βρίσκεται ήδη στην ιδιωτική κλινική, St. Mary's Hospital, για να φέρει στη ζωή το τρίτο της παιδί. Το πριγκιπικό ζεύγος πήγε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στην κλινική, που απέχει μόλις 10 λεπτά από την οικία τους.

Έξω, δε, από το μαιευτήριο γίνεται ο απόλυτος χαμός, από απλό κόσμο, που στην κυριολεξία έχει κατασκηνώσει, τις τελευταίες ημέρες. Άλλωστε, η 23η Απριλίου ακουγόταν από καιρό ως η επικρατέστερη ημερομηνία τοκετού. Ο κόσμος που βρίσκεται εκεί, κρατά βρετανικές σημαίες, κουκλάκια, λούτρινα αρκουδάκια, φορά χάρτινες μάσκες με το πρόσωπο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, ενώ κρατούν μέχρι και πανό όπου μεταξύ άλλων αναγράφουν «Kate, μη μας κάνεις να περιμένουμε». Μην ξεχνάμε, ότι και στις δύο προηγούμενες γέννες, η διαδικασία κράτησε πολλές ώρες.

kate middleton 4

Έξω από το μαιευτήριο βρίσκονται και Μέσα Ενημέρωσης και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα απ’ όλο τον κόσμο. Άλλωστε, ο ερχομός του νέου πριγκιπικού μωρού είναι το γεγονός της χρονιάς για τη Μ. Βρετανία (μαζί με τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle), ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία να μάθει και το φύλο του μωρού, που μέχρι το τέλος, παρέμεινε επτασφράγιστο μυστικό. Αν και πριν λίγο καιρό, ο πρίγκιπας William μάλλον κατά λάθος, είχε προδώσει το φύλο του.

Στην κλινική St Mary, έχουν γεννηθεί και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους, αλλά και οι ίδιοι οι πρίγκιπες William και Harry. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα γεννήσει το τρίτο παιδί της σε μια πολυτελή σουίτα της πτέρυγας Lindo του St. Mary's Hospital Η βασιλική σουίτα, που κοστίζει περίπου 10.000 λίρες τη βραδιά κι έχει κλειστεί αποκλειστικά για εκείνη, ήδη από τα μέσα Μαρτίου. Επίσης, να επισημάνουμε ότι σήμερα γιορτάζει ο πρίγκιπας George!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες έξω από την κλινική, στην παρακάτω photo gallery

Photos via Dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Όλα είναι πανέτοιμα για τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού!

Kate Middleton: Βάζουμε στο μικροσκόπιο τις τρεις εγκυμοσύνες της και κάνουμε τη σύγκριση (pics)

Η εγκυμονούσα Kate Middleton έκανε δύο υπέρκομψες εμφανίσεις σε λίγες ώρες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved