Αυτή η υπέροχη έπαυλη ανήκει σε διάσημη ηθοποιό (pics)

Από τα ωραιότερα σπίτια διάσημων, που έχουμε δει!

Αυτή η υπέροχη έπαυλη ανήκει σε διάσημη ηθοποιό (pics)

Έναν χρόνο μετά την αγορά του νέου της σπιτιού, η διάσημη ηθοποιός και ο αρραβωνιαστικός της, κατάφεραν αυτή την εβδομάδα να μετακομίσουν. Και η χαρά τους είναι απερίγραπτη, αφού από τους άνετους καναπέδες της –πραγματικά- καλόγουστης έπαυλης τους θα μπορούν να κάνουν τα σχέδια για το κοινό τους μέλλον.

Ο λόγος για την Mandy Moore και τον αρραβωνιαστικός της, Taylor Goldsmith οι οποίοι μετακόμισαν στη νέα τους έπαυλη. Όπως διαβάζουμε, στο housebeautiful.com, το ζευγάρι ανακαίνισε πλήρως την οικία, που είναι χτισμένη από το 1950! Μάλιστα, για την ανακαίνισή της, ζήτησαν τη βοήθεια δύο κορυφαίων αρχιτεκτόνων εσωτερικών χώρων, των Sarah Sherman Samuel και Emily Farnham. Το ζευγάρι μετακόμισε πριν λίγες μέρες, με τη διάσημη ηθοποιό να ανεβάζει ουκ ολίγες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, στο λογαριασμό της στο Instagram.

Και πραγματικά, εντυπωσιαστήκαμε με τους χώρους. Αλλά τη μεγαλύτερη εντύπωση μας έκανε η οργάνωση στα ντουλάπια της κουζίνας της. Δείτε στην παρακάτω photo gallery πώς τα οργάνωσε, αλλά και τους εκπληκτικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι της (pics)

Τατιάνα Στεφανίδου: Είδαμε την κρεβατοκάμαρά της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό (pics)

Jennifer Lopez: Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά φωτογραφίες από το νέο -απίστευτο- διαμέρισμά της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved