Χείρωνας στον Κριό: Αλλαγές και νέα δεδομένα στην οικιστική ανάπτυξη της Ελλάδας

Και τις δύο φορές που ο Χείρωνας ήταν πάλι στον Κριό, δημιουργήθηκαν νέα δεδομένα σχετικά με τα σπίτια, τις έγγειες ιδιοκτησίες και τους οικισμούς

Χείρωνας στον Κριό: Αλλαγές και νέα δεδομένα στην οικιστική ανάπτυξη της Ελλάδας

Για τον Χείρωνα έχουν γραφτεί πολλά σε σχέση με την «πληγή» που σηματοδοτεί σε ένα ωροσκόπιο, μια θεώρηση που κατά τη γνώμη μου είναι «λίγη» και ελλιπέστατη, αφού πρόκειται για έναν φορέα-δείκτη του οικογενειακού ασυνείδητου, το οποίο «κουβαλά» ο καθένας μας και μπορεί να εμπεριέχει τόσο αρνητικά όσο και γόνιμα στοιχεία. Καταστάσεις, δράματα αλλά και ταλέντα μεταφέρονται από γενιά σε γενιά, με έναν τρόπο που δεν αποτυπώνεται γονιδιακά, αλλά συνιστά ένα είδος ψυχικής κληρονομικότητας.

Για τον Χείρωνα ισχύει το «κατά μάνα, κατά κύρη» κι αν θέλει κάποιος να ανακαλύψει το τι ακριβώς «κουβαλά» κι αν είναι εγκλωβισμένος στην αναπαραγωγή ενός δράματος, που βίωσε κάποιος πρόγονός του, η πιο αποτελεσματική μέθοδος διάγνωσης είναι η Συστημική αναπαράσταση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δικές μου έρευνες, ο πλανητοειδής που κινείται μεταξύ Κρόνου και Ουρανού έχει κατά βάση Καρκινικά χαρακτηριστικά, κάτι που σημαίνει πως, εκτός από τις προσωπικές διαστάσεις που αποτυπώνονται σε έναν γενέθλιο χάρτη, συνδέεται συνολικά με το παρελθόν, την Παράδοση, την Ιστορία, την Αρχαιολογία και σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο με τα σπίτια, τις έγγειες ιδιοκτησίες και τους οικισμούς.

Και μένοντας στο τελευταίο, μια από τις αναμενόμενες επιπτώσεις της παραμονής του Χείρωνα στον Κριό (2018-2026) είναι για την Ελλάδα τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν στην οικιστική της ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved