Mariah Carey: Μιλάει πρώτη φορά για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή και συγκινεί

Για πρώτη φορά, φέρνει στη δημοσιότητα το μυστικό σχετικά με την υγεία της!

Mariah Carey: Μιλάει πρώτη φορά για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή και συγκινεί

Η Mariah Carey δίνει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και συγκινητική συνέντευξη στο περιοδικό People, όπου για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για τη μάχη που δίνει από το 2001 με τη διπολική διαταραχή. Η ντίβα της μουσικής σκηνής, στην πιο συγκινητική εξομολόγηση της ζωής της, αποκαλύπτει πώς έμαθε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, την αρχική της άρνηση να αποδεχτεί την ασθένεια, αλλά και σε τι φάση βρίσκεται σήμερα.

«Δεν ήθελα να το πιστέψω.. Μέχρι πρόσφατα ζούσα στην άρνηση, στην απομόνωση και σε ένα συνεχή φόβο ότι κάποιος θα με εκθέσει… Ήταν ένα πολύ βαρύ φορτίο για εμένα και απλά δε μπορούσα να το κουβαλάω άλλο.. Αναζήτησα κι έλαβα θεραπεία» ήταν η αρχική της αποκάλυψη στο περιοδικό People.


https://www.instagram.com/p/BhbXpN-n4po/



Ήταν το 2001 όταν η 48χρονη, σήμερα, τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική, μετά από έναν ισχυρό νευρικό κλονισμό, ενώ τότε ο Τύπος έλεγε ότι είχε κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας, ισχυρισμός, όμως, που είχε διαψευσθεί κατηγορηματικά. Η εποχή εκείνη για την Mariah Carey ήταν δύσκολη τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Είχε λήξει άδοξα η τότε συνεργασία της με γνωστή δισκογραφική εταιρία, ενώ το ίδιο άδοξα έληξε και η τότε σχέση της με τον Luis Miguel, τον πρώτο σοβαρό της δεσμό μετά το διαζύγιο της με τον πρώτο σύζυγό της, Tommy Mottola.


https://www.instagram.com/p/Bg7Qy3wngbt/



Η εισαγωγή της στην κλινική έφερε και την αποκάλυψη ότι πάσχει από διπολική διαταραχή. Όπως εξομολογείται η ίδια, της πήρε πολλά χρόνια για να το αποδεχτεί. Σήμερα, όμως, είναι καλύτερα από ποτέ και περισσότερο αισιόδοξη για το μέλλον της. Άλλωστε, είναι μητέρα των 6χρονων διδύμων παιδιών της, που της έχουν αλλάξει τη ζωή. «Παίρνω φάρμακα που είναι πραγματικά καλά. Δεν αισθάνομαι υποτονική ή κουρασμένη ή κάτι τέτοιο. Το να βρεις την ισορροπία είναι το πιο σημαντικό» δηλώνει η Mariah Carey.

Πηγή: People.com. dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης

Mariah Carey: Θα πάθετε πλάκα με το νέο της σπίτι (pics)

Mariah Carey: Η επική φωτογραφία που ανέβασε με τα δίδυμα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved