Κώστας Κοκκινάκης: Η τρυφερή σχέση με την κόρη του μέσα από φωτογραφίες (pics)

Μπαμπάς και κόρη σε τρυφερά, αλλά και αστεία ενσταντανέ!

Κώστας Κοκκινάκης: Η τρυφερή σχέση με την κόρη του μέσα από φωτογραφίες (pics)

Πέρυσι το Πάσχα ο πρώην διεθνής πολίστας ήταν πολύ μακριά από την κόρη του, Ηλιάννα καθώς βρισκόταν στο Survivor. Φέτος, όμως, δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσει το Πάσχα μαζί της. Μπαμπάς και κόρη πόζαραν στο φακό, με τον Κώστα Κοκκινάκη να ανεβάζει τη φωτογραφία στο Instagram και να σχολιάζει ακριβώς αυτό: «Μετά το περσινό Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο φέτος δεν θα μπορούσα να μην είμαι μαζί με την κόρη μου!».


https://www.instagram.com/p/BhUWplonUXn/

Τα likes «έπεσαν» βροχή καθώς και τα σχόλια. Η Ηλιάννα είναι 17 χρόνων και πρόκειται για ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Έχει αδυναμία στο μπαμπά της και έχουν μεταξύ τους μία τρυφερή σχέση. Ουκ ολίγες φορές, ο φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοινές εξόδους, ενώ συχνά ο πολίστας ανεβάζει φωτογραφίες στα social media με την κόρη του.


https://www.instagram.com/p/BdSQ_UWH7Qh/

Και μπορεί με τη μητέρα της να έχουν χωρίσει εδώ και λίγα χρόνια, όμως διατηρούν άψογες σχέσεις. Τον καιρό που ο Κώστας Κοκκινάκης βρισκόταν στο Survivor αναφερόταν στην κόρη του, ενώ κι εκείνη στα έπαθλα επικοινωνίας του έστελνε μηνύματα, με έντονη τη χιουμοριστική διάθεση. Και τότε, όλοι σχολίαζαν πώς η κόρη έχει πάρει το καλό χιούμορ του μπαμπά της, που έχει κι έντονα τα αυτοσαρκαστικά στοιχεία.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες μπαμπά και κόρης από το λογαριασμό του πολίστα στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Κώστας Κοκκινάκης: Η βόλτα με την 16χρονη κόρη του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved