Τρία tips (και ένα smoothie) για να βάλετε την Άνοιξη στο σπίτι σας!

Μεθυστικές μυρωδιές, δροσιστικές γεύσεις και «ζωντανά» χρώματα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους λατρεύουμε την Άνοιξη και θέλουμε να την απολαμβάνουμε στο έπακρο, κάθε χρόνο.

Τρία tips (και ένα smoothie) για να βάλετε την Άνοιξη στο σπίτι σας!

Τώρα, λοιπόν, που η Άνοιξη ήρθε και το Καλοκαίρι πλησιάζει, μας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την υπέροχη αυτή εποχή -και τους καρπούς της- για να ανανεωθούμε και να κάνουμε την καθημερινότητα της οικογένειάς μας πιο… πολύχρωμη.

Αν θέλετε, λοιπόν, να βάλετε και εσείς την Άνοιξη στο σπίτι σας, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε «μια ματιά» στα παρακάτω εύκολα και απίστευτα «δροσιστικά» tips!

1. Πείτε «ναι» στα smoothies

Δεν υπάρχει κάτι πιο νόστιμο και υγιεινό από ένα ανοιξιάτικο smoothie. Χρησιμοποιήστε τα φρούτα της εποχής και δημιουργήστε κάθε ημέρα θρεπτικά ροφήματα για εσάς και τα παιδιά σας. Θα σας βοηθήσουν να αποτοξινωθείτε, θα τονώσουν το ανοσοποιητικό σας και θα κάνουν την επιδερμίδα σας να λάμψει!

kenwood 1

Το καλό είναι πως με το κατάλληλο μπλέντερ, θα μπορείτε να έχετε τα smoothies σας, όπου και αν βρίσκεστε: Στο γυμναστήριο, το τρέξιμο, το γραφείο, τη βόλτα ή το σχολείο (για τα μικρά σας). Δοκιμάστε το Smoothie Blend Xtract Sport της Kenwood. Είναι η πιο εύκολη λύση αν θέλετε να ακολουθήσετε φέτος μια ισορροπημένη διατροφή.

kenwood 2



Με το πάτημα ενός κουμπιού το εργονομικά σχεδιασμένο μπλέντερ θα αναμίξει και θα πολτοποιήσει τα υλικά σας, φτιάχνοντας ένα θρεπτικό ρόφημα ή ένα αθλητικό συμπλήρωμα διατροφής! Μάλιστα, συνοδεύεται από δύο νέα, ειδικά σχεδιασμένα μπουκάλια τα οποία είναι ανθεκτικά και άθραυστα ενώ διαθέτουν και ειδικό καπάκι με στόμιο για να τα παίρνετε μαζί σας παντού.

2. Χαρείτε για δέκα λεπτά τον ήλιο κάθε μέρα

kenwood 3

Για να κάνετε ακόμη πιο ανοιξιάτικη την καθημερινότητά σας και παράλληλα να τονώσετε τον οργανισμό σας, φροντίστε να βγαίνετε έξω πιο συχνά και να απολαμβάνετε περισσότερο τον ήλιο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η έκθεση στον ήλιο για δέκα λεπτά σε καθημερινό επίπεδο, προσφέρει στον οργανισμό σας τις ποσότητες της Βιταμίνης D που χρειάζεται.

3. Βάλτε περισσότερο πράσινο στη ζωή σας

kenwood 4

Για να βάλετε την Άνοιξη στη διατροφή και τη ζωή σας, αξίζει επίσης να εντάξετε στο καθημερινό σας μενού περισσότερο πράσινο. Σπανάκι, μπρόκολο, μαρούλι και γενικά, οτιδήποτε πράσινο πρέπει να μπει στο πιάτο σας. Προσπαθήστε να βρείτε, επίσης, «έξυπνους» τρόπους για να κάνετε τα παιδιά σας να αγαπήσουν (έστω λίγο περισσότερο) τα λαχανικά. Ένα smoothie αποτελεί σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή και στην ιστοσελίδα της Kenwood θα βρείτε πολλές νόστιμες συνταγές για όλη την οικογένεια!

…και το πιο ανοιξιάτικο smoothie!

Όπως αναφέραμε, Άνοιξη χωρίς smoothie δεν γίνεται και φέτος, το δικό μας αγαπημένο ρόφημα είναι το «Breakfast 2Go». Αποτελεί μια «δυνατή» επιλογή για το ξεκίνημα της ημέρας μας, αφού περιέχει υγιεινά συστατικά και το ετοιμάζουμε σε χρόνο «ντετέ» στο Smoothie Blend Xtract Sport. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε ένα τονωτικό ρόφημα για να μας δίνει ενέργεια!

Δείτε, λοιπόν, τι περιέχει το νόστιμο, ανοιξιάτικο ρόφημά μας και ετοιμάστε το στο σπίτι για εσάς και τα παιδιά σας.

kenwood 5

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 2 παγάκια
  • 60ml γάλα με χαμηλά λιπαρά
  • 50g γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 50g μπανάνα κομμένη σε κύβους 2cm
  • 75g μήλα, κομμένα σε κύβους 2cm
  • 5ml σιτάρι, φύτρο
  • 5ml μέλι

Πώς θα το ετοιμάσετε:

Βάλτε μέσα στο Smoothie Blend Xtract Sport το γάλα και το γιαούρτι
Προσθέστε την μπανάνα, το μήλο, το σιτάρι και τα παγάκια
Ανακινείστε καλά
Βάλτε την ταχύτητα στο «low» για 5 δευτερόλεπτα, και στην συνέχεια στο «high» για 40 δευτερόλεπτα
Δοκιμάστε για να δείτε την γλυκύτητα και προσθέστε μέλι (αν επιθυμείτε)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved