Κρέμα Αλλαγής Πάνας Mustela VBC 1>2>3- Η καθημερινή φροντίδα που αλλάζει τα πάντα

Αναζητήστε το πακέτο προσφοράς Mustela® στα σημεία πώλησης:  με κάθε αγορά μιας κρέμας 100ml, δώρο μία ακόμη των 50ml!

Κρέμα Αλλαγής Πάνας Mustela VBC 1>2>3- Η καθημερινή φροντίδα που αλλάζει τα πάντα

Αν ξέρατε ότι υπάρχει μία κρέμα αλλαγής πάνας που…

  • ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες
  • ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ από την 1η κιόλας εφαρμογή
  • ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ διαρκώς

…δεν θα χρησιμοποιούσατε κάθε φορά;


Η Mustela®, η No1 μάρκα στη Γαλλία είναι πρωτοπόρος εδώ και 60 χρόνια στην περιποίηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος, και φροντίζει για την προστασία του και στην αλλαγή της πάνας, με την κρέμα Mustela VBC 1>2>3.

Η Κρέμα Αλλαγής Πάνας νέας γενιάς, Mustela VBC 1>2>3, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη βρεφική επιδερμίδα, με 98% φυσικά συστατικά, χωρίς αρώματα και συντηρητικά, προστατεύει και ανακουφίζει από συγκάματα και ερεθισμούς στη μηρογεννητική περιοχή σε κάθε αλλαγή της πάνας.
Με ευχάριστη υφή που δεν κολλάει στα χέρια, η Κρέμα Αλλαγής Πάνας Mustela VBC 1>2>3 είναι απόλυτα ασφαλής στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την πρώτη μέρα της γέννησης του μωρού, χάρη στην υποαλλεργική & υψηλής ανεκτικότητας σύνθεση. Επιπλέον, έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα επιβεβαιωμένη από δερματολογικούς και παιδιατρικούς ελέγχους καθώς και κλινικές έρευνες.

Επιπλέον, η Mustela® σας προσφέρει ένα ΝΕΟ πακέτο προσφοράς για το μωρό σας! Αγοράζοντας 1 Κρέμα Αλλαγής Πάνας Mustela VBC 1>2>3 100ml, παίρνετε ΔΩΡΟ μία ακόμα των 50ml!

Όλα τα προϊόντα Mustela έχουν σχεδιαστεί με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, δεν περιέχουν paraben, phenoxyethanol, phthalate ή οποιοδήποτε άλλο αμφισβητούμενο συστατικό, ενώ οι φόρμουλες των προϊόντων είναι βιοδιασπώμενες.

Όλες οι σειρές προϊόντων περιποίησης Mustela® είναι διαθέσιμες στα φαρμακεία, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό video, εδώ:
bit.ly/Κρέμα_αλλαγής_πάνας_Mustela_VBC

ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ,
ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ MUSTELA®

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved