H Funky Buddha λάνσαρε την πρώτη της παιδική συλλογή και εμείς τη λατρέψαμε

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αυτή την εποχή ψάχνουμε να βρούμε τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα των παιδιών μας. 

H Funky Buddha λάνσαρε την πρώτη της παιδική συλλογή και εμείς τη λατρέψαμε

Ναι, η Άνοιξη είναι υπέροχη αλλά, για εμάς τις μαμάδες, η ερώτηση «τι να φορέσω σήμερα στο σχολείο;» αποτελεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο». Τα μικρά μας μεγαλώνουν γρήγορα και αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα από τα περσινά τους ρούχα δεν τους κάνουν. Εμείς, λοιπόν, κάναμε την έρευνά μας και καταλήξαμε σε μερικές ξεχωριστές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε εύκολα και με στυλ την ντουλάπα των παιδιών σας και φυσικά, να βρείτε τα πιο όμορφα δωράκια για τα βαφτιστήρια σας αυτό το Πάσχα.

Παιχνιδιάρικα t-shirts και άνετες βερμούδες για δραστήρια αγόρια

Τι ρούχα χρειάζονται τα αγόρια την Άνοιξη; Μα φυσικά άνετα και ευκολοφόρετα, αφού το μόνο που θέλουν είναι να παίζουν και να διασκεδάζουν εκτός σπιτιού με τους φίλους τους. Εστιάστε, λοιπόν, στα παρακάτω τρία βασικά outfits που θα τα βοηθήσουν να κάνουν εύκολους συνδυασμούς στο λεπτό και θα τα συνοδεύουν στη βόλτα, στην προπόνηση και το σινεμά.

Το πρώτο βήμα αυτή την περίοδο είναι να προμηθευτείτε με μερικά παιχνιδιάρικα t-shirts με prints και φυσικά, αθλητικές βερμούδες -όπως η παρακάτω- που θα τα βοηθήσουν να μένουν δραστήρια όλη την ημέρα.

FUNKY BUDHA 1

Η δεύτερη κίνηση που αξίζει να κάνετε είναι να βρείτε ένα αμάνικο jacket, διότι η θερμοκρασία αυτή την εποχή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, οπότε σίγουρα θα φανεί χρήσιμο. Για δείτε τη δική μας ανοιξιάτικη επιλογή που ανακαλύψαμε στη συλλογή kids&teens 6+ της Funky Buddha*. Αποτελεί την πρώτη παιδική συλλογή της εταιρείας και μπορούμε να ομολογήσουμε ότι μας κάλυψε πλήρως!

FUNKY BUDHA 2

Καρό πουκαμισάκια και σαλοπέτες για σοφιστικέ κορίτσια

Τα κοριτσάκια είναι συνήθως λίγο πιο απαιτητικά, όσον αφορά στα ρούχα τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μάλιστα, θέλουν να συμμετέχουν κι εκείνα στη διαδικασία των αγορών, οπότε αξίζει να ζητήσετε την άποψή τους.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν ορισμένα «must» ρουχαλάκια που κάθε κοριτσάκι θα θελήσει και θα χρειαστεί αυτή την Άνοιξη. Στην κορυφή του δικού μας καταλόγου βρίσκονται -φυσικά- τα ανοιξιάτικα μπλουζάκια. Προμηθευτείτε τουλάχιστον τέσσερα προκειμένου να αλλάζει το παιδί σας στο σχολείο. Τα prints είναι σίγουρα στη μόδα φέτος, οπότε καλό είναι να εστιάσετε σε αυτά. Μην παραλείψετε, επίσης, να βρείτε και μερικά καρό πουκαμισάκια για τη βόλτα (είναι ό,τι πρέπει για αυτή την εποχή). Το παιδί θα μπορέσει να τα συνδυάσει με τζιν παντελόνια ή κοριτσίστικα σορτσάκια, όπως το παρακάτω.

FUNKY BUDHA 3

Μια ακόμη υπέροχη πρόταση για τη βόλτα που έκανε φέτος δυναμική επιστροφή είναι η αγαπημένη μας σαλοπέτα! Είναι άνετη και πολύ (μα πολύ) μοδάτη οπότε σίγουρα αξίζει να επενδύσετε φέτος σε μία. Εμείς προτιμήσαμε μια ολόσωμη σαλοπέτα με ρίγες καθώς αποτελούν ένα ακόμη μεγάλο trend της σεζόν.

FUNKY BUDHA 4

Τέλος, στη λίστα σας δεν γίνεται να μη συμπεριλάβετε και ένα χαριτωμένο φόρεμα. Προτιμήστε κάτι άνετο και αέρινο για να κάνει το κοριτσάκι σας σοφιστικέ εμφανίσεις και παράλληλα, να μην μένει μακριά από το παιχνίδι! Για δείτε το παρακάτω τζιν φόρεμα που βρήκαμε στη συλλογή kids&teens 6+ της Funky Buddha.

FUNKY BUDHA 5

Το πιο μοδάτα πασχαλινά δώρα για τα βαφτιστήρια σας

Τέλος, αν δεν ξέρετε τι δώρο να πάρετε φέτος στα βαφτιστήρια σας μαζί με τη λαμπάδα, προτείνουμε να εστιάσετε σε ποιοτικά και άνετα outfits που θα χαρούν πολύ αυτή την εποχή. Ένας βολικός και στυλάτος συνδυασμός για το αγόρι είναι -για παράδειγμα- ένα μακρυμάνικο πουκάμισο με ένα μοντέρνο τζιν. Όσον αφορά στο κοριτσάκι, προτιμήστε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο που θα μπορέσει να φορέσει στις πασχαλινές της διακοπές. Ένα έξωμο μπλουζάκι με βολάν είναι σίγουρα ό,τι πιο ανοιξιάτικο υπάρχει!

FUNKY BUDHA 6

Ό,τι και αν επιλέξετε να πάρετε για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα των μικρών σας για την Άνοιξη, να θυμάστε ότι εκείνο που έχει σημασία για τα παιδιά είναι να μπορούν να αισθάνονται άνετα, ελεύθερα και κυρίως χαρούμενα με όσα κάνουν και φορούν.

Βρείτε, λοιπόν, βολικά, ποιοτικά και μοδάτα outfits που θα βοηθήσουν τα δραστήρια μικρά σας να κάνουν τους κατάλληλους συνδυασμούς στο λεπτό, όπως εκείνα που ανακαλύψαμε φέτος στην πρώτη παιδική συλλογή της Funky Buddha!

*Η συλλογή kids&teens διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα Funky Buddha σε όλη την Ελλάδα και στο www.funky-buddha.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved