Γέννησε η Δούκισσα Νομικού

Η γλυκιά Δούκισσα έγινε μανούλα!

Γέννησε η Δούκισσα Νομικού

Οι μαντεψίες της για την πιθανή ημερομηνία τοκετού, όπως η ίδια μάς ενημέρωσε πριν λίγες ημέρες έπεσαν έξω. Μάλλον και εκείνες των followers της. Ωστόσο, η μεγάλη στιγμή για τη Δούκισσα Νομικού ήρθε. Και….. κρατάει στην αγκαλιά της, το μικρό της πρίγκιπα, έχοντας πάντα στο πλευρό της το σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το όμορφο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας για το νέο ρόλο στη ζωή τους, αυτόν των γονιών.


https://www.instagram.com/p/BgjeB94Fymp/

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή της εκπομπή Happy Day: «Λοιπόν! Έχουμε γεννητούρια. Γέννησε η Δούκισσα Νομικού χθες το βράδυ».

Η Δούκισσα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 22:12 το βράδυ της Κυριακής, το αγοράκι ζυγίζει 3.030 γραμμάρια και θα πάρει όνομα του παππού Σάββα Θεοδωρίδη. Ο μικρούλης ήρθε να συμπληρώσει το παζλ της ευτυχίας του ζευγαριού.

Η Δούκισσα Νομικού ανυπομονούσε για την ώρα που θα κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της, το πρώτο της παιδί. Μάλιστα, μέσα από τα social media δεν έκρυβε την ανυπομονησία της. Σε ένα από τα τελευταία της post ζητούσε από τους followers της να προβλέψουν και αυτοί την πιθανή ημερομηνία τοκετού, μιας και οι δικές της προβλέψεις είχαν πέσει έξω.


https://www.instagram.com/p/BgRkHlTFmZE/



Η παρουσιάστρια τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης της συνειδητά είχε επιλέξει να μην κάνει φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις κι εξώφυλλα, θέλοντας, όπως η ίδια είχε παραδεχτεί, να κρατήσει τα μαγεία μόνο για τους… 3 τους!

Να σας ζήσει το μπεμπάκι!

Διαβάστε επίσης

«Μάλλον δεν θέλει να βγει από τη μανούλα»: Το μήνυμα της Δούκισσας αργά το βράδυ και οι προβλέψεις

Δούκισσα Νομικού: Ανυπομονεί για τον γιο της! Δείτε το βιντεάκι που δημοσίευσε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved