Το 53χρονο μοντέλο εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί του (pics)

Πριν μερικές δεκαετίες, είχε το παρατσούκλι «Το κορμί!» και τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί!

Το 53χρονο μοντέλο εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί του (pics)

Η αγέραστη μητέρα δύο παιδιών απέδειξε ότι δεν απέκτησε άδικα το παρατσούκλι αυτό κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Σίδνεϊ με την οικογένειά της.

Υπέροχη, μαυρισμένη και με το σώμα της να τραβά όλα τα βλέμματα κατάφερε το γνωστό supermodel να καταρρίψει όλα όσα ακούγονται για την ηλικία και το πόσο αυτή επηρεάζει την εξωτερική εμφάνιση.

Η Elle Macpherson που είναι 53 ετών και όχι 25, το απέδειξε αυτό στην τελευταία της εμφάνιση όπου φαίνεται να φορά ένα ολόσωμο μαγιό, κάνοντας άνδρες και γυναίκες να γυρίζουν το βλέμμα και να την κοιτούν στο πέρασμά της.

Το σέξι μοντέλο χωρίς να καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες έχει διατηρήσει σε άψογη γραμμή το κορμί της, που πολλά νεότερα μοντέλα θα ήθελαν να αποκτήσουν! Ποιο είναι το μυστικό της; Όπως η ίδια έχει πει στο παρελθόν δεν μετράει τις θερμίδες ούτε λιώνει στο γυμναστήριο. «Κάνω πολλές ασκήσεις με αντιστάσεις που με βοηθάνε να καίω το λίπος και να δυναμώνω τους μυς μου, ενώ κολυμπάω και προσπαθώ να κινούμαι γενικά πολύ στη διάρκεια της μέρας. Επίσης τρώω πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κατά προτίμηση βιολογικά, καθώς και άπαχο κρέας. Φροντίζω όμως ώστε να μην παραλείπω κανένα γεύμα μου και έτσι δεν αισθάνομαι ποτέ ότι πεινάω».

πηγή φωτογραφιών:dailymail.co.uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved