Η Eva Mendes εξηγεί γιατί πάντα αφήνει τα παιδιά της να φορέσουν ό,τι θέλουν

Όσα είπε σε συνέντευξή της η διάσημη μαμά.

Η Eva Mendes εξηγεί γιατί πάντα αφήνει τα παιδιά της να φορέσουν ό,τι θέλουν

Με δύο παιδιά κάτω των τριών ετών στο σπίτι, η Eva Mendes ξέρει σίγουρα τι σημαίνει «full time» μαμά. Η ίδια πάντως, σε συνέντευξή της στο E! News αποκάλυψε ότι η επιλογή των καθημερινών outfits για τις δύο κόρες της είναι κάτι που η ίδια αφήνει σε εκείνες.

«Τις αφήνω να φοράνε ό,τι θέλουν. Θεωρώ πως έχουν αυτό το δικαίωμα. Αν θέλουν να φορέσουν όλη τη μέρα τις πυτζάμες τους ή αν θέλουν να πάμε για ψώνια και να φοράνε ένα “αποκριάτικo” κοστούμι, απλώς τις αφήνω να το κάνουν» είπε, προσθέτοντας: «Τις αφήνω να δώσουν και να κερδίσουν αυτή τη μάχη μόνες τους. Και αυτό είναι το εύκολο κομμάτι της μητρότητας. Το δύσκολο είναι να τις κάνω να φάνε μπρόκολο! Αυτή είναι μια μάχη που θα ήθελα να κερδίσω εγώ. Αλλά μπορούν σίγουρα να φοράνε ό,τι θέλουν».

Όσο για το πώς η μητρότητα άλλαξε το δικό της στυλ, η ηθοποιός εξήγησε: «Νιώθω ότι με έχει κάνει να νοιάζομαι λιγότερο για το τι θα φορέσω, γιατί η μητρότητα προφανώς αλλάζει γενικώς τις προτεραιότητές σου, αλλά την ίδια στιγμή πιστεύω ότι με έκανε να νοιάζομαι περισσότερο. Παρόλο που έχω πια το πρωί λιγότερο χρόνο να σκεφτώ τι θα βάλω ή πώς να συνδυάσω τα ρούχα μου, με κάποιον τρόπο νιώθω πάντα ότι ο τρόπος που ντύνομαι εκπροσωπεί πλέον και τα παιδιά μου. Τις αντιπροσωπεύω. Οπότε αυτό είναι κάτι που πάντα έχω στο μυαλό μου όταν ντύνομαι».

Photo: eonline.com

Δείτε ακόμα:

Chiara Ferragni: Ο πολύωρος τοκετός και η εξουθένωση από τη γέννα

«Μάλλον δεν θέλει να βγει από τη μανούλα»: Το μήνυμα της Δούκισσας αργά το βράδυ και οι προβλέψεις

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved