Δείτε αποκλειστικά στο Mothersblog.gr το κλιπ της ταινίας «Πίτερ Ράμπιτ»

Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου από τη feelgood.

Τι γίνεται όταν ένας σκανταλιάρης και ανήσυχος λαγός αποφασίζει να μπει σε «ξένα χωράφια»;

Σε αυτό καλείται να μας απαντήσει ο Πίτερ Ράμπιτ, στην πρώτη του ιστορία στην μεγάλη οθόνη. Ο τολμηρός αυτός λαγός, ξεπήδησε από τα παραμύθια της θρυλικής Beatrix Potter για να κοντράρει τον Τόμας Μακ Γκρέγκορ μέχρι τελικής πτώσης, για ένα… καρότο!

Το «καρότο της έριδος» είναι ο λαχταριστός λαχανόκηπος του προκομμένου και πολύ κτητικού Μακ Γκρέγκορ. Όμως, αυτό είναι μόνο η αρχή, διότι το «έπαθλο» αλλάζει όταν στο σκηνικό εμφανίζεται μια γλυκομίλητη και φιλόζωη γειτόνισσα, η Μπι και οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν την αποκλειστική εύνοιά της με πολύ πάθος, ενώ η διαμάχη τους θα γίνει χειρότερη από ποτέ.

Μπορεί ο καθένας να έχει δικά του τεχνάσματα, μα το «στρατόπεδο» του Πήτερ ολοένα και μεγαλώνει, έτσι η νίκη του μικρού αλλά πονηρού λαγού είναι σχεδόν σίγουρη!

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται:
Φάνης Μουρατίδης στο ρόλο του Πίτερ Ράμπιτ, καθώς και οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Αντώνης Ζαχαράτος, Χρήστος Πλαΐνης, Μελίνα Κατσακούλη, Χρήστος Συριώτης, Πέτρος Δαμουλής, Μαριάνθη Σοντάκη, Άντρια Ράπτη, Τάνια Παλαιολόγου, Φοίβος Ριμένας, Ιφιγένεια Στάικου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Μελίνα Χατζηγεωργίου.
Μετάφραση: Ελένη Κουβοπούλου
Σκηνοθεσία: Πέτρος Δαμουλής
Στούντιο Ηχογράφησης: Sierra Post

Δείτε κατ΄αποκλειστικότητα το τρέιλερ της ταινίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved