Ένας ακόμα διάδοχος του βρετανικού θρόνου μόλις παντρεύτηκε: Δείτε τις φωτογραφίες!

Ο βασιλικός γάμος που απασχολεί τα media, δύο μήνες πριν τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Ένας ακόμα διάδοχος του βρετανικού θρόνου μόλις παντρεύτηκε: Δείτε τις φωτογραφίες!

Στις 19 Μαΐου, ο πρίγκιπας Harry θα παντρευτεί τη Meghan Markle, αλλά αυτές τις μέρες τα φλας προσέλκυσε ένας άλλος βασιλικός γάμος. Ο πρίγκιπας Christian του Αννόβερου παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Alessandra de Osma. Ο Christian είναι διάδοχος του θρόνου του Αννόβερου αλλά είναι και… μακρινός διάδοχος του βρετανικού θρόνου, αφού είναι απόγονος της Βασίλισσας Βικτώρια.

alessandra de osma

Ο γάμος του Christian και της Alessandra de Osma έγινε στο Περού, σε έναν μπαρόκ ναό του 17ου αιώνα. Οι δρόμοι στο κέντρο της Λίμα ήταν κλειστοί για τον γάμο και στολισμένοι με λουλούδια, όπως αναφέρουν οι Peruvian Times. Η νύφη φόρεσε μια δημιουργία του Ισπανού σχεδιαστή Jorge Vázquez με ψηλή λαιμόκοψη και μανίκια τριών τετάρτων από δαντέλα, ενώ στον γαμπρό την παρέδωσε ο πατέρας της, Felipe de Osma, που είναι διοικητικό στέλεχος σε οικονομική εταιρία του Περού. Η ετεροθαλής αδερφή του Christian, πριγκίπισσα Alexandra του Αννόβερου, κρατούσε τη μακριά ουρά του νυφικού.

alessandra christian wedding

Ο 32χρονος Christian και η 25χρονη de Osma αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο του 2017 και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Λονδίνο τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, πριν αποφασίσουν να κάνουν και τον θρησκευτικό γάμο στην πατρίδα του πρώην μοντέλου.

Photos: harpersbazaar.com

Δείτε ακόμα:

Eva Longoria: Το στυλ της στην εγκυμοσύνη

Δείτε πώς ήταν ως παιδιά 16 διάσημοι! Με κάποιους θα πάθετε πλάκα (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved