Καθαρός ουρανός αστραπές… δεν φοβάται;

Άραγε, τι σημαίνει ο ήλιος ο φωτεινός σε ένα όνειρο

Καθαρός ουρανός αστραπές… δεν φοβάται;

Λένε πως όταν κάτι συμβαίνει στον ύπνο σου, τότε στην πραγματικότητα γίνεται… το ακριβώς αντίθετο. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως τα πράγματα με τα όνειρα δεν είναι πάντα τόσο απλά. Τι γίνεται, για παράδειγμα, όταν κλείνεις τα μάτια σου και βλέπεις μπροστά σου έναν… ηλεκτρολόγο; Άραγε, τι σημαίνει ο ήλιος ο φωτεινός σε ένα όνειρο;

Με τις παραπάνω απορίες ξύπνησα πριν από μερικές ημέρες και προτού βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα, αποφάσισα να ρίξω μια «ματιά» στον ονειροκρίτη. Διότι όσες φορές έχω προσπαθήσει να αναλύσω μόνη μου τα όνειρά μου, συνήθως παθαίνω πανικό, απλούστατα, γιατί καταλήγω σε λάθος συμπεράσματα.

Άνοιξα, λοιπόν, το laptop μου και μπήκα στον Ονειροκρίτη για να απαντήσω στα ερωτήματά μου. Το όνειρό μου με παρέπεμπε στο γράμμα «Η» οπότε η προσοχή μου πήγε κατευθείαν σε αυτό.

Θέλω κάποιον ηλεκτρολόγο να μου αλλάξει την… καρδιά;

Θέλω, άραγε, έναν… ηλεκτρολόγο να μου αλλάξει την καρδιά; Αυτό ακριβώς διερωτήθηκα, όταν μπήκα στον ονειροκρίτη. Γιατί; Γιατί, όπως διάβασα, αν κάποιος δει στον ύπνο του ηλεκτρολόγο, τότε μια γυναίκα από το περιβάλλον του θα του εκμυστηρευτεί έναν μεγάλο της έρωτα. Ελπίζω, απλώς, αυτός να μην είναι δικός μου!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved