Διαγωνισμός «Πίτερ Ράμπιτ»: 15 τυχεροί θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις!

Τι γίνεται όταν ένας σκανταλιάρης και ανήσυχος λαγός αποφασίζει να μπει σε «ξένα χωράφια»;

Διαγωνισμός «Πίτερ Ράμπιτ»: 15 τυχεροί θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις!

Σε αυτό καλείται να μας απαντήσει ο Πίτερ Ράμπιτ, στην πρώτη του ιστορία στην μεγάλη οθόνη. Ο τολμηρός αυτός λαγός, ξεπήδησε από τα παραμύθια της θρυλικής Beatrix Potter για να κοντράρει τον Τόμας Μακ Γκρέγκορ μέχρι τελικής πτώσης, για ένα… καρότο!

DIAGONISMOS PETER RABBIT

Το «καρότο της έριδος» είναι ο λαχταριστός λαχανόκηπος του προκομμένου και πολύ κτητικού Μακ Γκρέγκορ. Όμως, αυτό είναι μόνο η αρχή, διότι το «έπαθλο» αλλάζει όταν στο σκηνικό εμφανίζεται μια γλυκομίλητη και φιλόζωη γειτόνισσα, η Μπι και οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν την αποκλειστική εύνοιά της με πολύ πάθος, ενώ η διαμάχη τους θα γίνει χειρότερη από ποτέ. Μπορεί ο καθένας να έχει δικά του τεχνάσματα, μα το «στρατόπεδο» του Πήτερ ολοένα και μεγαλώνει, έτσι η νίκη του μικρού αλλά πονηρού λαγού είναι σχεδόν σίγουρη!

DIAGONISMOS PETER RABBIT 1

Ο ήρωας του παραμυθιού, που έχει μεγαλώσει δεκάδες γενιές από το 1902 μέχρι σήμερα, έρχεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη και το Motherblog.gr σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις το μικρό σου και να δείτε πρώτοι το «Πίτερ Ράμπιτ» στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του. Για αυτό και χαρίζει διπλές προσκλήσεις σε 15 τυχερούς αναγνώστες για το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα VMAX του Village at the Mall Athens.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί για να δηλώσετε συμμετοχή!

Δείτε το τρέιλερ:



Η ιστορία του «Πίτερ Ράμπιτ»

Η πρώτη ιστορία για τις περιπέτειες του Πίτερ Ράμπιτ δημοσιεύτηκε το 1902, όταν ήθελε η συγγραφέας και εικονογράφος του Beatrix Potter, να κάνει ένα δώρο σε ένα πεντάχρονο αγόρι. Ξαφνικά, βρέθηκε να πουλάει 45 εκατομμύρια αντίτυπα με τον άτακτο αλλά γλυκύτατο μικρό λαγό της να κάνει τον γύρο του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πίτερ είναι ο πρώτος παιδικός χαρακτήρας στην ιστορία που έχει «γεννήσει» στρατιές από παιχνίδια και κάθε είδους merchandise, καθώς η Potter δεν έγραφε μόνο καλά, αλλά γνώριζε και την αγορά.

DIAGONISMOS PETER RABBIT 2



Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται:
Φάνης Μουρατίδης στο ρόλο του Πίτερ Ράμπιτ, καθώς και οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Αντώνης Ζαχαράτος, Χρήστος Πλαΐνης, Μελίνα Κατσακούλη, Χρήστος Συριώτης, Πέτρος Δαμουλής, Μαριάνθη Σοντάκη, Άντρια Ράπτη, Τάνια Παλαιολόγου, Φοίβος Ριμένας, Ιφιγένεια Στάικου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Μελίνα Χατζηγεωργίου.
Μετάφραση: Ελένη Κουβοπούλου
Σκηνοθεσία: Πέτρος Δαμουλής
Στούντιο Ηχογράφησης: Sierra Post

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved