Βασίλισσα Ελισάβετ: 13 φωτογραφίες που «προδίδουν» τη μεγάλη αδυναμία της στον πρίγκιπα Harry

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει μεγάλη αδυναμία στον εγγονό της και αυτή δεν κρύβεται!

Βασίλισσα Ελισάβετ: 13 φωτογραφίες που «προδίδουν» τη μεγάλη αδυναμία της στον πρίγκιπα Harry

Δεν ξέρουμε, αν η ίδια έχει καταβάλλει προσπάθειες να μη δείχνει την αδυναμία της στον πρίγκιπα Harry, όμως αν όντως το προσπαθεί, δεν το έχει καταφέρει. Γιατί είναι κοινό μυστικό, όχι μόνο ανάμεσα στα βασιλικά μέλη, αλλά σε όλους, ότι τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα εγγόνια της.

Και μπορεί ο πρίγκιπας William να ήταν ανέκαθεν το καλό και σοβαρό παιδί της οικογένειας και ο μελλοντικός βασιλιάς της Μ. Βρετανίας, όμως, ο άτακτος Harry από μικρός είχε «κλέψει» την καρδιά της γιαγιάς του. ακόμη και όταν μεγάλωσε κι έκανε τις νεανικές του βλακείες, φιγουράροντας ουκ ολίγες φορές στα ταμπλόιντς, η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε τα στραβά μάτια και του συγχωρούσε τις τρέλες του.

Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν ότι ο σημαντικότερος λόγος που η Βασίλισσα υποδέχτηκε εγκάρδια από την πρώτη στιγμή την Meghan Markle, ήταν ο εγγονός της. Λένε ότι είναι τέτοια η αδυναμία της σε εκείνον, που αμέσως την πήρε από καλό μάτι, ενώ με τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισε και τα σχέδια γάμου τους. Στη συνέχεια την κέρδισε και ο χαρακτήρα της ίδιας της νεαρής Αμερικανίδας, οπότε ένας λόγος παραπάνω. Όσο για τον πρίγκιπα Harry; Έχεις κι εκείνος την ίδια αδυναμία στη γιαγιά του, και ουκ ολίγες φορές έχει σπάσει το Πρωτόκολλο εκφράζοντας δημοσίως την αγάπη του σε εκείνη.

Δείτε στην παρακάτω gallery 13 φωτογραφίες που δείχνουν την αδυναμία που έχει ο ένας στον άλλον!

Φωτογραφίες: Popsugar

Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη: Δείτε τι κουβαλά πάντα στην τσάντα της η Βασίλισσα Ελισάβετ (pics)

Ρετρό φωτογραφίες της Βασιλομήτωρ Ελισάβετ, που μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved