Family Time! Οι δύο stars σε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τον γιο τους

Το τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο στο Instagram.

Family Time! Οι δύο stars σε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τον γιο τους

Είναι ένα από τα πιο διάσημα, αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια της διεθνούς showbiz, ωστόσο κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ σε σχέση με την προσωπική τους ζωή, προσπαθώντας να προφυλάξουν την οικογένειά τους –και κυρίως, τον γιο τους- από τα φώτα της δημοσιότητας.


https://www.instagram.com/p/BdqlTgtBbYJ/

Ο λόγος για τον Justin Timberlake και την Jessica Biel.. Ο διάσημος τραγουδιστής ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία του με τίτλο «Man of the Woods» και, από ό,τι φαίνεται, θα έχει μαζί του τη σύζυγό του και τον 3 ετών γιο τους, Silas.


https://www.instagram.com/p/BgOgj93hmAx/

«Ξεκινάμε για την περιοδεία. #MOTWTOUR» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram account του. Η φωτογραφία, που είναι μια από τις ελάχιστες με τον γιο του που ο Timberlake έχει ανεβάσει στα social media, έδειχνε τους τρεις τους στο αεροδρόμιο, να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

Πέρυσι τον Ιούνιο, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, ο Justin Timberlake είχε δημοσιεύσει ένα κολάζ με τρυφερές οικογενειακές στιγμές, γράφοντας: «Αυτοί οι δύο άγγελοι είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω πάρει ποτέ. Και ο λόγος που δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω. Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω. Ελπίζω να διασκεδάζετε σήμερα!».


https://www.instagram.com/p/BVfjvkjByKZ/

Δείτε ακόμα:

Justin Timberlake - Jessica Biel: Δείτε το διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη

Όταν οι stars ανεβάζουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους στο σπίτι τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved