Η ισορροπία του σώματος βρίσκεται σε ένα αφέψημα

Το Body Balance από τη νέα σειρά αφεψημάτων της Lipton θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες στο σώμα, αλλά και τη ζωή σου!

Η ισορροπία του σώματος βρίσκεται σε ένα αφέψημα

Η μεγαλύτερη δυσκολία στο να είσαι εργαζόμενη μητέρα, είναι ότι πρέπει να εστιάσεις στον ποιοτικό χρόνο που καταναλώνεις με τα παιδιά σου. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να βρεις χρόνο που θα αφιερώσεις στον εαυτό σου, ανάμεσα από το σπίτι και το γραφείο, για να ξεκουράσεις το μυαλό σου και να αναζωογονήσεις το σώμα σου. Με λίγα λόγια, να πετύχεις, ψυχική και σωματική ισορροπία.

Όσο δύσκολο λοιπόν, κι αν είναι, το να ζούμε μια ισορροπημένη καθημερινότητα, από τη διατροφή μέχρι την ψυχική μας υγεία, τόσο δύσκολο είναι να καταφέρουμε να κάνουμε restore τον «σκληρό δίσκο» του οργανισμού μας πριν γυρίσουμε σπίτι. Σύμμαχος σε αυτή μας την προσπάθεια είναι το κατάλληλο αφέψημα βοτάνων από τη νέα σειρά της Lipton, Body Balance. Δοκίμασε κι εσύ να το απολαύσεις και θα διαπιστώσεις πόσο θα σε βοηθήσει να αλλάξεις διάθεση!

Ο συνδυασμός αγριοτριανταφυλλιάς και ιβίσκου χρησιμοποιούνται παραδοσιακά ως βοηθητικά στη σωματική ευεξία. Κοινώς, θα έρθεις λίγο πιο κοντά στη σωματική ισορροπία που αναζητάς... Το αφέψημα Body Balance όμως, περιέχει και ξύσμα πορτοκαλιού, το οποίο θα σου χαρίσει μία πρωτόγνωρη νότα αρώματος και γεύσης. Αυτή η ξεχωριστή επιλογή βοτάνων που θα σου δώσει την ψυχική και σωματική ισορροπία που χρειάζεσαι, ώστε να μην χάσεις καμία μικρή ή μεγάλη στιγμή με το παιδί σου.

body balance 2

Αυτό που θα πρέπει κι εσύ να κάνεις (όπως κάνουμε κι εμείς) είναι να ακολουθείς μία ισορροπημένη διατροφή, που θα σου προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχεις ανάγκη. Κατόπιν, ενέταξε στην καθημερινότητά σου, την απόλαυση του ιδανικού αφεψήματος, το οποίο θα σε βοηθήσει να αλλάξεις διάθεση. Διότι, ποιος είπε ότι το υγιεινό δεν μπορεί να είναι και απολαυστικό;

Το Body Balance της νέας σειράς αφεψημάτων της Lipton με τα φυσικά συστατικά και βότανα που περιέχει, μπορεί να καταναλωθεί κάθε στιγμή της μέρας, χαρίζοντάς σου μία πιο ισορροπημένη καθημερινότητα!

* Μπορείς να βρεις τα αφεψήματα Do The Detox, Body Balance, After Dinner και Sweet Nights μόνο στην αλυσίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved