Βίκυ Καγιά: Αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να θηλάζει το γιο της

Αυτός είναι ο λόγος που η παρουσιάστρια σταμάτησε να θηλάζει το γιο της, σαράντα μέρες μετά τη γέννησή του

Βίκυ Καγιά: Αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να θηλάζει το γιο της

Στην κάμερα της εκπομπή «Oh La La» και στη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Βίκυ Καγιά. Ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και η παρουσιάστρια πραγματοποίησε μία υπέρκομψη δημόσια εμφάνιση, σε φιλανθρωπική εκδήλωση. Και ήταν σαν να μη γέννησε πριν λίγο καιρό (συγκεκριμένα, έφερε στον κόσμο το γιο της στις 20/1), αφού έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, επιστρέφοντας στη σιλουέτα της πριν μείνει έγκυος.


https://www.instagram.com/p/BfxpOAOHThc/

Κάτι, που δεν πέρασε ασχολίαστο από τη Σάσα Σταμάτη. Τότε, η Βίκυ Καγιά παραδέχτηκε ότι έχασε τα κιλά, διότι τρέχει όλη μέρα με δύο μικρά παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι νεογέννητο. Ωστόσο, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη. Όταν τη ρώτησε η δημοσιογράφος, αν θηλάζει, παραδέχτηκε ότι σταμάτησε το θηλασμό στις 40 μέρες, επειδή ζήλευε η Μπιάνκα! Όπως εξήγησε, η κόρη της έχει αναστατωθεί με τον ερχομό του μωρού, αφού και η ίδια είναι μικρή και δεν έπαιρνε καλά τις πολλές αγκαλιές της μαμάς με το μωρό και τις ώρες που περνούσε μαζί του.


https://www.instagram.com/p/BeP5wANnoKw/

Έτσι, όπως είπε, προτίμησε να σταματήσει το θηλασμό, ώστε να έρθει μία ισορροπία στο σπίτι και να μη στεναχωριέται η Μπιάνκα. Όσο για το μωρό, θα πάρει το όνομα Κάρολος-Ηλίας, δεν έχουν αποφάσισε πότε θα γίνει η βάφτισή του και δεν έχουν βρει ακόμη νονό. Για το ενδεχόμενο, δε, να κάνουν και τρίτο παιδί με τον Ηλία Κρασσά, το απέκλεισε κατηγορηματικά.

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Καγιά: Η τρυφερή φωτογραφία της κόρης της στην παραλία!

Βίκυ Καγιά: Επέστρεψε στο Shopping Star-Η πρώτη φωτό μετά τη γέννηση του γιου της

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε Μάρτη με την κόρη της (pic)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved