10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Ιχθύς, όταν είναι σε σχέση

Είναι δύσκολο να κρατήσεις μια σχέση για καιρό, εκτός αν αποφύγεις κάποια λάθη

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Ιχθύς, όταν είναι σε σχέση

Γενικά, σαν γυναίκα είσαι ευαίσθητη, ρομαντική, δοτική και δίνεις την αίσθηση ότι είσαι αδύναμη και χρειάζεσαι κάποιον στιβαρό άντρα να σε προστατέψει και να σε στηρίξει. Με τον αισθησιασμό και την αιθέρια αύρα σου εύκολα κερδίζεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και ακόμα πιο εύκολα το παρασύρεις στον μαγικό σου κόσμο.

Ωστόσο, όσον αφορά στη σχέση σου, κάνεις κάποια λάθη που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Στα δύσκολα παραιτείσαι

Είναι λογικό σε μια σχέση να μην είναι συνεχώς όλα ρόδινα. Προβλήματα της καθημερινότητας ή ακόμα κι η συνήθεια τη φθείρουν. Εκεί, αντί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να επαναφέρεις τον έρωτα και τη φλόγα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, αποσύρεσαι στα «ιδιαίτερα διαμερίσματά σου» και πέφτεις σε μελαγχολία, επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν.

2. Παραείσαι ευαίσθητη

Με το παραμικρό μπορεί να βάλεις τα κλάματα ή να πάρεις όλες τις... αμαρτίες του κόσμου πάνω σου. Θεωρείς ότι έκανες εσύ κάτι, γι’ αυτό ο σύντροφός σου δε μιλιέται, φταις γιατί χάλασε η όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας γι’ αυτό που είπες και γενικά οτιδήποτε πάει στραβά, νιώθεις ότι γίνεται εξ αιτίας ενός δικού σου λάθους. Αποτέλεσμα, να τον ρωτάς συνεχώς τι έχει για να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου και τα πράγματα να γίνονται χειρότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved