Brad Pitt: Περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του, μετά το χωρισμό του με την Angelina Jolie (pics)

Ο Brad Pitt άφησε πίσω του το οδυνηρό διαζύγιο με την Angelina Jolie και πλέον είναι πιο ευτυχισμένος και υγιής από ποτέ!

Brad Pitt: Περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του, μετά το χωρισμό του με την Angelina Jolie (pics)

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε, πού μπορεί να οφείλεται αυτό και αν έχει βάλει το «χεράκι» της ο πρόσφατος χωρισμός της Jennifer Aniston, όπως επιμένουν να λένε οι κακές γλώσσες. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι ο γοητευτικός ηθοποιός, πλέον, διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του, από τότε που χώρισε με την Angelina Jolie. Και δεν το λέμε εμείς αυτό, ούτε προβαίνουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα.

brad pitt 2



Το δηλώνει πηγή πολύ κοντά στον ηθοποιό, στο eonline, τονίζοντας ότι ο 54χρονος Brad είναι «πιο ευτυχισμένος και υγιής μετά το διαζύγιό του, το 2016». Και δε στέκεται μόνο σε αυτή τη δήλωση. Αποκαλύπτει, επίσης, ότι πλέον βγαίνει έξω, έχει αποκτήσει κοινωνική ζωή, έχε ξαναβρεί τα παλιά του φιλαράκια, που τα είχε χάσει ελέω του γάμου του και κάνει όσα έκανε τον καιρό, που ήταν εργένης.

brad pitt 5

Με τη διαφορά ότι πλέον έχει κόψει τις καταχρήσεις, όπως το αλκοόλ, αφού αυτός είναι και ο απαράβατος όρος για να μπορεί να βλέπει τα έξι του παιδιά και να έχει λόγο στην επιμέλειά τους. Μάλιστα, αυτό είναι και το «μελανό» σημείο για εκείνον, αφού μέχρι σήμερα, παρόλες τις προσπάθειες, με την πρώην σύζυγό του δεν έχουν καταλήξει για την επιμέλεια των παιδιών. Η πηγή, πάντως, τονίζει ότι ο Brad Pitt δουλεύει πολύ με τον εαυτό του, για χάριν των παιδιών του, που είναι και τα πάντα για εκείνον!

Για την ιστορία, ο ηθοποιός ένα βράδυ πριν τα Όσκαρ βρέθηκα σε φιλανθρωπικό πάρτι κι εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, θυμίζοντας τον κούκλο άνδρα του παρελθόντος!

Διαβάστε επίσης

Jennifer Aniston με Brad Pitt vs Jennifer Aniston με Justin Theroux: Εσείς με ποιον την προτιμούσατε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved