Πώς θα φροντίσεις το ευαίσθητο παιδικό δερματάκι;

Όλες οι μαμάδες κερδίζουν προϊόντα της FBM Anagenessis Personal Clinic για να περιποιηθούν τα μικρά τους και τον εαυτό τους!

Πώς θα φροντίσεις το ευαίσθητο παιδικό δερματάκι;

Κάθε μανούλα θέλει να προσφέρει το καλύτερο στα παιδάκια της. Όλες μας προσπαθούμε καθημερινά να φροντίζουμε τα αγγελούδια μας με τον καλύτερο τρόπο. Με μικρές ή μεγαλύτερες κινήσεις εκφράζουμε την αγάπη μας και χαρίζουμε απλόχερα στα μικρά μας όλα όσα έχουν ανάγκη για να νιώθουν άνετα και όμορφα…

Από το πρωί που τα ξυπνάμε με ένα γλυκό φιλί μέχρι το βράδυ που τα προετοιμάζουμε για ύπνο, κάνουμε τα πάντα για να είναι ευτυχισμένα. Προσέχομε κάθε λεπτομέρεια και επιλέγουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα. Αναζητάμε διαρκώς νέα σαμπουάν και αφρόλουτρα που είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο δερματάκι τους προκειμένου να αποφύγουμε ερεθισμούς και άλλα προβλήματα.

Για αυτό και εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα για να ανακαλύψουμε πώς θα φροντίσουμε το ευαίσθητο παιδικό δέρμα που έχει ιδιαίτερες ανάγκες, καθώς είναι λεπτό και ανοιχτόχρωμο. Πώς θα καταλάβεις όμως αν το παιδάκι σου έχει ευαίσθητο δερματάκι; Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει; Και πώς θα το φροντίσεις με τον σωστό τρόπο;

Σύμφωνα με τη δερματολόγο Μαρία Σηφάκη* τα παιδάκια με ευαίσθητο δέρμα αντιμετωπίζουν θέματα όπως έντονη ξηρότητα, ιδιαίτερα με τα σαμπουάν που περιέχουν αλκοόλ, ερεθισμό και αίσθημα κνησμού, κοκκινίλες και ξεφλούδισμα μετά από την έκθεση στον ήλιο, το απότομο κρύο, την υγρασία και τη ζέστη. Για όλους τους παραπάνω λόγους χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και πολύ καλή ενυδάτωση.

Επίλεξε σαμπουάν και αφρόλουτρο με ήπια και απαλή σύνθεση

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη και να επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Εμείς ως μαμάδες δοκιμάσαμε και εμπιστευόμαστε τη σειρά της Anagenessis Personal Clinic η οποία περιέχει τα πιο αγνά συστατικά και είναι εμπλουτισμένη με φύλλα ελιάς και προβιταμίνη Β5. Φυσικά, δεν περιέχει parabens ή αλκοόλ και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

anagennisis2

Ξεχωρίσαμε το Olive Series 2in1 Shampoo & Body Shower, το απαλό παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο σώματος. Μπορείς να το εμπιστεύεσαι άφοβα καθώς είναι εμπνευσμένο από μία μαμά χημικό που ήθελε να προσφέρει ό,τι πιο απαλό και ήπιο για τη φροντίδα των παιδιών της.

Η Anagenessis Personal Clinic πιστή στα αγνά προϊόντα, βασίστηκε σε αυτή την πολύ απλή συνταγή και την εμπλούτισε με εκχυλίσματα φύλλων ελιάς που είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, ώστε να προστατεύουν και να καταπραΰνουν το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Επιπλέον, περιέχει προβιταμίνη Β5 που ενυδατώνει το δέρμα και τα μαλλιά!

Με λίγα λόγια είναι ένα ήπιο προϊόν, κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα και για καθημερινό λούσιμο. Η απαλή του σύνθεση μας ενθουσίασε! Δοκίμασέ την για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα...

anagennisis3

Και μην ξεχνάς ότι πέρα από τη φροντίδα των μικρών μας, είναι πολύ σημαντικό ν α φροντίζουμε και τον εαυτό μας. Όταν κοιμηθούν τα παιδιά σου μετά το χαλαρωτικό μπάνιο με το Olive Series 2in1 Shampoo & Body Shower, αφιέρωσε λίγο χρόνο σε εσένα και νιώσε τις ευεργετικές ιδιότητες των καλλυντικών της FBM Anagenessis Personal Clinic. Την προτιμάμε γιατί είναι η ελληνική εταιρεία που δημιουργεί προϊόντα που επιφέρουν την ισορροπία στο πρόσωπο, στο σώμα, στην ψυχή και στο περιβάλλον.

Γνώρισε τα προϊόντα της από κοντά! Στις 17 και 18 Μαρτίου παρακολούθησε το DYO FORUM στο Ζάππειο Μέγαρο και λάβε δωρεάν τη συσκευασία ταξιδιού για εσένα και το παιδάκι σου! Όλες οι μαμάδες θα πάρουν τη συσκευασία μέχρι εξάντλησης του αποθέματος. Μην το χάσεις!

*Μαρία Σηφάκη, Δερματολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κρήτης, ιατρείο skinclinic.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved