O 4ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ ολοκληρώθηκε!

Μέσα από την καμπάνια ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό, η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, στήριξε για ακόμα μια χρονιά το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι, την εκπαίδευση και τη σωστή ανάπτυξη.

O 4ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ ολοκληρώθηκε!

Με την ολοκλήρωση του 4ου παγκόσμιου διαγωνισμού ζωγραφικής λούτρινων παιχνιδιών ΙΚΕΑ, αναδείχτηκαν οι νικητές, 5 τυχερά παιδιά από όλο τον κόσμο, τα οποία θα δουν το παιχνίδι των ονείρων τους να μετατρέπεται σε πραγματικό παιχνίδι.

Drawing Competition china

Οι μικροί φίλοι της ΙΚΕΑ και νικητές είναι η Ναταλία 8 χρονών από την Πολωνία, ο Peixin 5 χρονών από την Κίνα, ο Jimin 9 χρονών από την Νότια Κορέα, ο Runar και η Greta 8 χρονών από την Ισλανδία και Σουηδία, αντίστοιχα.

Drawing Competition island

Τα νέα καινούργια παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν με τη νέα συλλεκτική σειρά λούτρινων παιχνιδιών SAGOSKATT το φθινόπωρο του 2018, όπου μέσα από αυτή τη σειρά το ΙΚΕΑ Foundation θα ενισχύσει οικονομικά οργανισμούς που στηρίζουν την παιδική ανάπτυξη και εκμάθηση, τις ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό και φυσικά το παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νικητές, επισκεφτείτε το παρακάτω link: http://www.ikea.gr/home/ta-apotelesmata-tou-diagonismou-zografikis/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved