Η Ευρωκλινική Παίδων μαζί με το Make-A-Wish πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Αντζελίν

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την 4χρονη Αντζελίν το περασμένο Σάββατο, στο πάρτι των φετινών γενεθλίων της!

Η Ευρωκλινική Παίδων μαζί με το Make-A-Wish  πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Αντζελίν

Η Ευρωκλινική Παίδων σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν την ευχή της, που δεν ήταν άλλη από ένα πάρτι εμπνευσμένο από την ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα»!

Ολόκληρος ο κόσμος της ταινίας ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια της και με μιας η ευχή της έγινε πραγματικότητα! Η Έλσα, ο Κρίστοφ και ο Όλαφ περίμεναν την Αντζελίν στην είσοδο της «χιονισμένης» και λαμπερής αίθουσας που ήταν διακοσμημένη σαν ένα παγωμένο παλάτι με λευκές και γαλάζιες λάμψεις. Την οδήγησαν στον «θρόνο» της, απ’ όπου και τραγούδησε το τραγούδι της αγαπημένης της ταινίας, όπως άλλωστε είχε ζητήσει. Οι γονείς, οι φίλοι και οι εθελοντές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μαζί με τους ανθρώπους της Ευρωκλινικής Παίδων και τα παιδιά τους, γιόρτασαν με την Αντζελίν προσφέροντάς της χαρά και ξεγνοιασιά.

Η Ευρωκλινική Παίδων μένοντας πιστή στις αξίες της απέναντι στα παιδιά και στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) χάρισε στη μικρή Αντζελίν τα γενέθλια των ονείρων της. Το πιο «Frozen» παιδικό πάρτι στήθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blue και υποδέχθηκε την πιο ευτυχισμένη πριγκίπισσα.
Ο μαγευτικός στολισμός και τα υπέροχα κοστούμια συμπλήρωσαν το σκηνικό που μετέφερε την Αντζελίν σε έναν κόσμο που τα πάντα είναι δυνατό να συμβούν, σε ένα κόσμο που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και εκείνη είναι η πρωταγωνίστρια!

Η κα Εύα Τσιλίκουνα, Διευθύντρια Marketing του Ομίλου Ευρωκλινικής δήλωσε: «Η Ευρωκλινική Παίδων βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. για περισσότερα από 15 χρόνια. Γι’ αυτό σήμερα είμαστε εδώ για να μοιραστούμε την εμπειρία της πραγματοποίησης της ευχής της μικρής Αντζελίν, στηρίζοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή Ελλάδος) και να δώσουμε το μήνυμα ότι αν τα όνειρα των παιδιών μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, τότε και στον δικό τους αγώνα μπορούν να βγουν νικητές.»

H Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου δήλωσε: «Η δύναμη μιας ευχής μπορεί να αλλάξει την ζωή ενός παιδιού. Μια ακόμη ευχή εκπληρώθηκε με τον πιο μαγικό και αναπάντεχο τρόπο, χαρίζοντας στην μικρή Αντζελίν το πιο θαυματουργό φίλτρο, αυτό της δύναμης και της ελπίδας.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved