Mariah Carey: Κάνει σπα με την 6χρονη κόρη της και διχάζει τους χρήστες στα social media (pics)

Γι’ ακόμη μία φορά η Mariah Carey διχάζει το κοινό της.

Mariah Carey: Κάνει σπα με την 6χρονη κόρη της και διχάζει τους χρήστες στα social media (pics)

Η διάσημη τραγουδίστρια είπε να έχει μία «lady night» βραδιά με την 6χρονη κόρη της, μένοντας στο σπίτι και κάνοντας σπα. Μαμά και κόρη έβαλαν τις μάσκες ομορφιάς, περιποιήθηκαν το πρόσωπό τους, ενώ έκαναν μανικιούρ και πεντικιούρ(!). Και οι φωτογραφίες αυτές που ανέβασε η Mariah Carey ήταν αρκετές για να διχάσουν τους φαν της.


https://www.instagram.com/p/Bf2UURAnYJR/



Οι περισσότεροι βρήκαν πολύ γλυκό και ωραίο το beaute μαμάς και κόρης, σπεύδοντας να σχολιάσουν πόσο τυχερή είναι η Monroe, πόσο υπέροχη μαμά είναι η διάσημη τραγουδίστρια και πόσο ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι και εκείνες στη θέση τους. Ωστόσο, υπήρξαν και οι αντίθετες γνώμες, που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι ένα τόσο μικρό κορίτσι θα πρέπει να κάνει όλα αυτά που προορίζονται για μία ενήλικη γυναίκα.


https://www.instagram.com/p/Bf2moeln15o/



Υπήρξαν, ωστόσο, και σχόλια (και μας έκαναν η αλήθεια να γελάσουμε) ότι η 6χρονη κόρη της, μοιάζει με την… Oprah Winfrey. Και πράγματι, έχοντας στο πρόσωπο της κάτι, που κανείς δεν κατάφερε να προσδιορίσει τι είναι μοιάζει εκπληκτικά με την ισχυρή γυναίκα των αμερικανικών media.

Όσο για το γιο της Mariah Carey, Moroccan ήταν με το μπαμπά του, Nick Cannon. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει το πρώην ζευγάρι, έχουν άψογες σχέσεις και συνεννοούνται πάντα σε θέματα που αφορούν τα δίδυμα παιδιά τους.

Διαβάστε επίσης

Mariah Carey: Η επική φωτογραφία που ανέβασε με τα δίδυμα

Η ντουλάπα της Mariah Carey είναι ίση με ένα οροφοδιαμέρισμα - Δείτε την με δική σας ευθύνη (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved