Η σταρ χώρισε κι έβγαλε στο σφυρί το πολυτελές διαμέρισμά της. Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του

Ξορκίζει το διαζύγιο της, πουλώντας το σπίτι!

Η σταρ χώρισε κι έβγαλε στο σφυρί το πολυτελές διαμέρισμά της. Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του

Η Άννα Βίσση ξόρκισε τα 10 χρόνια στα καινούργια της σεντόνια, η σταρ αυτή, όμως, είπε να ξορκίσει τα 4 χρόνια έγγαμου βίου, βγάζοντας στο σφυρί την ερωτική «φωλιά» που μοιραζόταν με το σύζυγό της. Βέβαια, η συγκεκριμένη «φωλιά» δεν είναι απλή και ταπεινή. Αντίθετα, είναι μέσα στην πολυτέλεια, με απίστευτη θέα που σου «κόβει» την ανάσα και πιάτο όλο το Μαϊάμι!

Joanna Krupa 13

Ο λόγος για την Joanna Krupa, η οποία λίγους μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου της με τον πρώην σύζυγό της, έβαλε πωλητήριο στο διαμέρισμά τους. Αφού δεν έβαλε φωτιά να το κάψει, όπως ο Νίκος Κούρκουλος, πάλι καλά να λέμε. Αλλά προφανώς εκεί στην Αμερική, το έχουν κάτι σαν κανόνα να πουλάνε τα σπίτια μετά από κάθε χωρισμό. Έτσι και η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι Real Housewives of Miami ακολούθησε την «πεπατημένη» οδό.

Joanna Krupa 12

Αν και ο πρώην σύζυγος έσπευσε να ξεκαθαρίσει, μέσω του people ότι είναι κοινή απόφαση η πώληση του διαμερίσματος και πως με την πρώην σύζυγό του έχουν παραμείνει δύο καλοί φίλοι.

Όσο για την τιμή πώλησης; Αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά τα αξίζει τα λεφτά του. Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το εσωτερικό του και θα καταλάβετε!

Διαβάστε επίσης

Αυτό το σπίτι πουλάνε οι Angelina Jolie και Brad Pitt (pics)

Διάσημη τραγουδίστρια «έσβησε» από τη ζωή της τον πρώην σύζυγό της, με τον πιο επώδυνο τρόπο (pics)

Θα τρίβετε τα μάτια σας! Αυτά είναι τα σπίτια των σταρ του Χόλιγουντ (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved