Φροντίδα: Μία μικρή κίνηση, με μεγάλη αξία!

Κάθε μητέρα -και δη εργαζόμενη- γνωρίζει καλά πως η μητρότητα δεν είναι απλή υπόθεση.

Φροντίδα: Μία μικρή κίνηση, με μεγάλη αξία!

Απαιτεί αφοσίωση, ενέργεια, χρόνο, προσοχή, τεράστια αποθέματα ενέργειας και πολλή υπομονή. Διότι όταν πρέπει να φροντίζεις εσένα και τους γύρω σου, τότε ξέρεις ότι θα χρειαστεί να είσαι… «έξτρα» υπομονετική!

Τι σημαίνει, όμως, φροντίδα; Πώς μπορείς να είσαι σίγουρη ότι κάπου μες στο χάος της καθημερινότητάς σου, υπάρχει κάποιος που φροντίζει για εσένα; Αλήθεια, μήπως φοβάσαι ότι δεν φροντίζεις όπως θα ήθελες τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Οι κινήσεις φροντίδας που αξίζει να προσέξεις

Σίγουρα έχεις ακούσει πως η ουσία της ζωής «κρύβεται» στα μικρά πράγματα. Γνωρίζεις, όμως, ότι η φροντίδα είναι μία μικρή κίνηση, με μεγάλη αξία; Ένα φιλί στο μέτωπο, μία ζεστή αγκαλιά, η μυρωδιά από την αγαπημένη σου κρέμα που απλώνεται στο δέρμα σου, αρκούν σε πολλές περιπτώσεις για να κατανοήσεις τι εστί φροντίδα.

Ναι, κάθε φορά που αγκαλιάζεις το μικρό σου, γεμίζεις την καρδιά του με αγάπη. Όταν ετοιμάζεις ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα για τα παιδιά σου, τα φροντίζεις ουσιαστικά. Όταν κάνεις ένα ζεστό και χαλαρωτικό αφρόλουτρο, φροντίζεις για τον εαυτό σου και, φυσικά, όταν ο σύζυγός σου σε κάνει μια μεγάλη αγκαλιά προτού φύγεις για το γραφείο, τότε είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Είναι αυτές οι μικρές και καθημερινές κινήσεις φροντίδας που κάνουν τη διαφορά στη ζωή σου και σου δίνουν τη δύναμη να συνεχίζεις να παλεύεις, να προσπαθείς συνεχώς να κάνεις το καλύτερο, να φροντίζεις τους γύρω σου και πάνω από όλα να, να βρίσκεις χρόνο για να φροντίζεις τον εαυτό σου!

NIVEA D1

Μια Κίνηση Φροντίδα για όλους

Είναι, λοιπόν, ιδιαίτερα σημαντικό που μια εταιρεία η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παιδική μας ηλικία και έχει φροντίσει γενιές και γενιές, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη Κίνηση Φροντίδας με σκοπό να υπάρχει περισσότερη φροντίδα για όλους.

Ο λόγος για τη NIVEA, στο πλευρό της οποίας βρέθηκαν πολλοί Έλληνες celebrities οι οποίοι μίλησαν on camera για τις δικές τους κινήσεις φροντίδας. Η Φαίη Σκορδά και η συνεργάτιδά της Χριστίνα Χρόνη, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, η Λυδία Παπαϊωάννου και η αδερφή της, η Δέσποινα Καμπούρη και η Άννα Πρέλεβιτς με τις αγαπημένες τους φίλες καθώς και η Τζένη Μελιτά με την παιχνιδιάρα Μπιζού, αποκάλυψαν τι σημαίνει για εκείνους η λέξη «φροντίδα». Το νόημα ήταν διαφορετικό για τον καθένα, ωστόσο, όλοι συμφώνησαν στο γεγονός ότι η φροντίδα είναι μία μικρή κίνηση, με μεγάλη αξία.

NIVEA D2



Η μεγάλη αυτή «φροντιστική δράση», που περιλαμβάνει μοναδικές προσφορές, δώρα και διαγωνισμούς, εξασφαλίζει περισσότερη φροντίδα για όλους και κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους «θαυμαστές». Ποιος, μπορεί να πει, άλλωστε «όχι» σε λίγη παραπάνω φροντίδα; Είτε τη λαμβάνεις, είτε την προσφέρεις, ξέρεις ότι κάνεις μια κίνηση με ουσία, έστω και αν στα μάτια σου φαντάζει «μικρή»!

Φρόντισε, λοιπόν, να… φροντίζεις κάθε μέρα τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς, δίνοντας πάντα μεγαλύτερη σημασία σε εκείνες τις μικρές κινήσεις που έχουν αξία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved