Παιδιά στο κόκκινο χαλί (pics)

Λίγο μετά τις Χρυσές Σφαίρες 2018 και τα SAG Awards, περιμένουμε όλοι μας με αγωνία τις εμφανίσεις της 90ής Τελετής Απονομής Βραβείων Oscars!

Παιδιά στο κόκκινο χαλί (pics)

Η αλήθεια είναι πως ενώ θέλουμε πολύ να δούμε τις ταινίες της χρονιάς που θα καταφέρουν να διακριθούν, εκείνο που θέλουμε ακόμη περισσότερο είναι να δούμε τις εμφανίσεις των διασημοτήτων στο κόκκινο χαλί και ειδικά, τις εμφανίσεις των «μικρών» ηθοποιών που συνηθίζουν να κλέβουν την παράσταση.

Μέχρι τότε, θα θέλαμε να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση σε όλες τις παρελθοντικές εμφανίσεις των παιδιών που έχουν περάσει από το κόκκινο χαλί των Oscars. Παρακάτω θα βρεις τη Jodie Foster, τον Jacob Tremblay, τον Haley Joel Osment, και πολλούς άλλους ηλικιακά μικρούς ηθοποιούς, που άφησαν το στίγμα τους μέχρι σήμερα.

Tatum O'Neal (1974)

tatum oneal 2

Στα Oscars του 1974, ξεχώρισε μια μικρή 10χρονη ηθοποιός με το όνομα Tatum O’Neal. Εκείνη πρωταγωνίστησε στο Paper Moon, δίπλα στο πλευρό του πατέρα της Ryan, και κατάφερε να κερδίσει το βραβείο του Β’ Γυναικείου Ρόλου. Σήμερα, η Tatum παραμένει η πιο μικρή ηθοποιός που κέρδισε ποτέ της το Oscar.

Jodie Foster (1977)

jodie foster 2


Η Jodie Foster ήταν μόλις 14 ετών όταν προτάθηκε για Oscar για τον ρόλο της στην ταινία του Martin Scorcese, Taxi Driver. Μπορεί να μην πήρε εκείνη τη χρονιά το χρυσό αγαλματίδιο στο… σπίτι της, αλλά το 1988 ήταν η χρονιά της για τον ρολό της στο The Accused, με το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Anna Paquin (1994)

anna


Μπορεί εμείς να την ξαναείδαμε στο True Blood, όμως η μικρή Paquin κατάφερε να κερδίσει το Oscar Β’ Γυναικείου για το The Piano το 1993, όταν ήταν μόλις 11 ετών. Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιο άλλο αγαλματίδιο, αλλά ίσως αυτό να ευθύνεται και στην επιλογή της να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές σειρές.

Haley Joel Osment (2000)

haley joel osment 2


Ο 11χρονος πρωταγωνιστής του The Sixth Sense, Haley Joel Osment ήταν ανάμεσα στους μικρότερους και πιο χαριτωμένους ηθοποιούς των Oscars του 2000. Παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει εκείνη τη χρονιά, η ταινία αυτή έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα πιο κλασικά υπερφυσικά θρίλερ όλων των εποχών.

Abigail Breslin (2007)

abigail breslin 2


Ποιος δεν αγάπησε τη Little Miss Sunshine του 2007; Ειδικά όταν η 10χρονη ηθοποιός Abigail Breslin, ήταν υποψήφια για το βραβείο του Β’ Γυναικείου Ρόλου στα Oscars της ίδιας χρονιάς. Με το ωραίο της φόρεμα και το πιο γλυκό πρόσωπο στην ιστορία των μικρών ηθοποιών του Hollywood, η Abigail είχε την αυτοπεποίθηση μιας μικρής πριγκίπισσας.

Saoirse Ronan (2008)

SAOIRSE RONAN 1 2


Πριν από ακριβώς 10 χρόνια, η Ιρλανδή πρωταγωνίστρια του Lady Bird ήταν υποψήφια για Oscar στην ταινία Atonement, όταν ήταν μόλις 13. Αργότερα, το 2015, ήταν υποψήφια για τον ρόλο της στην ταινία Brooklyn. Φέτος, ελπίζουμε να το πάρει επιτέλους σπίτι της.

Jacob Tremblay (2016)

jacob tremblay 2


Ο μικρός πρωταγωνιστής του Room, Jacob Tremblay ήταν ένας από τους χιλιάδες λόγους που έκαναν το Oscar buzz για την ταινία. Εκείνος ήταν μόνο 9 ετών, όμως η ερμηνεία του ήταν μια από τις καλύτερες όλων των εποχών. Όπως ακριβώς και η ταινία.

Sunny Pawar (2017)

sunny pawar 2


Μετά την αρχή του στο Slumdog Millionnaire, ο Sunny Pawar εμφανίστηκε ως ο μικρός Lion στην ομώνυμη ταινία. Μια ταινία τόσο συγκινητική και μαγευτική, όσο η ερμηνεία του μικρού 8χρονου Ινδού.

Διαβάστε επίσης:
Ακούστε τα τραγούδια που είναι υποψήφια για το χρυσό αγαλματάκι (vids)

Οσκαρικά φορέματα βγαλμένα από ...παιδικά παραμύθια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved