Η διάσημη ηθοποιός μιλά ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του νεογέννητου γιου της και συγκινεί

Η συγκινητική ιστορία της διάσημης ηθοποιού και το μήνυμα της προς τις οικογένειες, που περνούν το ίδιο πρόβλημα.

Η διάσημη ηθοποιός μιλά ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του νεογέννητου γιου της και συγκινεί

Μήνας ευαισθητοποίησης συγγενούς καρδιακής ανεπάρκειας, είναι ο Μάρτιος και η διάσημη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου της. Και την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, αμέσως μετά τη γέννηση του. Ο λόγος για την Jaime King, η οποία μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram μίλησε ανοιχτά για την ιστορία του 2χρονου σήμερα γιου της, θέλοντας έτσι να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και κουράγιου στις οικογένειες που βρίσκονται στην ίδια θέση με τη δική της.


https://www.instagram.com/p/BCi0KV0t1D8/



Ήταν στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, όταν ο γιατρός ανακοίνωσε στην ίδια και στο σκηνοθέτη σύζυγό της, Kyle Newman ότι το μωρό διαγνώστηκε με πρόβλημα στις αρτηρίες της καρδιάς του (ονομάζεται μετάθεση μεγάλων αρτηριών). Ένα επικίνδυνο και πολύπλοκο πρόβλημα συγγενούς καρδιοπάθειας, και θα έπρεπε να προχωρήσει σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, μόλις γεννηθεί.


https://www.instagram.com/p/BfjTEnVloDS/



Η ηθοποιός ευχαρίστησε, μέσα από το μήνυμά της τους γιατρούς που ανέλαβαν το γιο της, Leo και τον βοήθησαν να τα καταφέρει και να βγει νικητής. «Είμαστε τυχεροί, που μπορείς σήμερα να υποβληθείς σε αυτή τη δύσκολη επέμβαση και να έχεις μία ευκαιρία στη ζωή, ενώ πριν χρόνια αυτό δεν ήταν εφικτό. Δεδομένου ότι για την οικογένεια μας ήταν μία τραυματική, και τρομακτική ιστορία, θα σας πω μόνο ότι ο μικρός μου Leo, πάλεψε σαν λιοντάρι. Αγωνίστηκε τόσο σκληρά και πέρασε τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του, μέσα στη ΜΕΘ».


https://www.instagram.com/p/5sheJYt1HJ/

Η ηθοποιός στο μήνυμα της επεσήμανε ότι ίδιοι στάθηκαν τυχεροί, αφού είχαν τα μέσα και την οικονομική άνεση, να έχουν δίπλα στο παιδί τους, τους καλύτερους γιατρούς και την καλύτερη ιατρική περίθαλψη. Ωστόσο, όπως τόνισε – και είναι προς μεγάλη της τιμή – εκεί έξω υπάρχουν πολλές οικογένειες με παιδιά στην ίδια θέση με το δικό της, που δυστυχώς δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Και γι’ αυτούς τους ανθρώπους, είπε, ότι θα πρέπει να παλέψουν όλοι για να τους βοηθήσουν και να τους δοθεί η ευκαιρία σε μία καλύτερη ιατρική περίθαλψη και κυρίως, στο δικαίωμα για μία δεύτερη ευκαιρία για τη ζωή. Μάλιστα, η νονά του μικρού Leo, Taylor Swift έκανε μία σημαντική δωρεά, στο νοσοκομείο που περιθάλφθηκε ο βαφτισιμιός της.

Διαβάστε επίσης

Ο γιος του Jimmy Kimmel και ακόμη 3 μωρά διάσημων που πάλεψαν για τη ζωή τους

Παιδική Καρδιοπάθεια: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αρρυθμίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved