Khloe Kardashian: Αποκάλυψε ότι πρόκειται να φάει τον πλακούντα της

Στο δρόμο που χάραξε η αδελφή της Kim Kardashian και άλλες διάσημες λεχώνες.

Khloe Kardashian: Αποκάλυψε ότι πρόκειται να φάει τον πλακούντα της

Όλο και μεγαλώνει η λίστα με τις διάσημες που τρώνε τον πλακούντα τους. Μία ανορθόδοξη και αμφιλεγόμενη μορφή συμπληρώματος διατροφής, που όμως στο Χόλιγουντ βρίσκει αρκετές υποστηρίκτριες. Η πιο διάσημη εξ΄ αυτών είναι η Kim Kardashian η οποία μετά τη γέννηση της κόρης της, North αποκάλυψε ότι τρώει τον πλακούντα της σε μορφή χαπιών.

khloe kardashian 2

Το ίδιο έπραξε και η αδελφή της, Kourtney Kardashian κι επειδή ότι «πιάνουν» οι αδελφές Kardashian γίνεται «πουληστερό», έτσι και η μέθοδος της πλακουντοφαγίας "είδε" τις μετοχές της να εκτοξεύονται και από ταμπού που ήταν, να γίνεται must στις διάσημες λεχώνες. Κι επειδή οι αδελφές Kardashian είναι μία γροθιά και κάνει η μία ο, τι και η άλλη, τον πλακούντα της πρόκειται να φάει και η Khloe Kardashian!

khloe kardashian 5

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην αδελφή της Kim, στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι, που πρωταγωνιστούν. Και θέλησε να μάθει από εκείνη, περισσότερες λεπτομέρειες. Και οι λεπτομέρειες ήταν ανατριχιαστικές. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι της έδωσαν δύο βαζάκια με χαπάκια από τον πλακούντα της. Η πιο διαδεδομένη μορφή πλακουντοφαγίας είναι αυτή με τα χαπάκια. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πλακούντας δεν καταναλώνεται στη μορφή που έχει μετά την γέννα, αλλά μετά από ειδική επεξεργασία, αποξηραίνεται και επιστρέφεται στην λεχώνα σε μορφή κάψουλας.

khloe kardashian 6



Κατά τα άλλα, η Khloe Kardashian αποκάλυψε επίσης ότι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, αν και ο σύντροφός της, Tristan Thompson θέλει να είναι αγόρι. Ο ερχομός του μωρού υπολογίζεται τον Απρίλιο και η ριάλιτι σταρ πρόκειται να γεννήσει στο Κλίβελαντ, αφού εκεί ζει ο 26χρονος αγαπημένος της καθώς αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ των Κλίβελαντ. Όσο για το γάμο; Εκείνος θέλει σαν τρελός να παντρευτούν, όμως η Khloe Kardashian δεν ενδιαφέρεται να κάνει έναν δεύτερο γάμο.

Διαβάστε επίσης

Khloe Kardashian: Μαθεύτηκε το φύλο του μωρού που περιμένει! Θα αποκτήσει...

Khloe Kardashian: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved