Το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου και το άλλο με τον Τοτό…

Υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιο μυστικό που καταφέρνει να κρατάει αγαπημένα τα ανδρόγυνα;

Το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου και το άλλο με τον Τοτό…

Αφορμή για να γράψω το σημερινό μου κείμενο στάθηκε ένα μήνυμα που έλαβα πριν λίγες μέρες στο Instagram από μία άγνωστη φίλη. Το μήνυμά της πρόδιδε γυναίκα πληγωμένη και απελπισμένη από την τροπή που έπαιρνε ο γάμος της μέρα με τη μέρα. Σχεδόν με εκλιπαρούσε να της γράψω ποια είναι τα μυστικά του δικού μου γάμου που καταφέρνει να «συντηρείται» με την πάροδο των χρόνων αφού όπως μου έγραψε χαρακτηριστικά «φαίνεστε τόσο αγαπημένοι στις φωτογραφίες που ανεβάζεις!». Σε αντίθεση με τον δικό της που, όπως μου έγραψε, κατέρρεε σταδιακά.

Δε σας κρύβω ότι αισθάνθηκα λίγο περίεργα. Αφενός γιατί κάποιες δικές μου φωτογραφίες μπορεί να έχουν τέτοιο αντίκτυπο σε άλλους χρήστες των social media κι αφετέρου γιατί μία στενοχωρημένη γυναίκα ζητούσε από έμενα κάτι φοβερά δύσκολο και σύνθετο: Να της εξηγήσω μέσα σε λίγες γραμμές υπό μορφή μηνύματος στο Instagram τι πρέπει να κάνει για να σώσει τον γάμο της.

Ξέρω ότι είστε πολλές εκεί έξω που μπορεί να βλέπετε φωτογραφίες αναγνωρίσιμων προσώπων στα social media και αυθόρμητα να κάνετε συσχετισμούς και συγκρίσεις με τη δική σας ζωή. Δε σας κρύβω ότι έχει συμβεί και σε μένα πολλές φορές στο παρελθόν. Δεν ξέρω αν θα σας πείσει αυτό που θα σας πω, αλλά εγώ προσωπικά γνωρίζω πολλά ζευγάρια που έχουν δημιουργήσει μία τέλεια δημόσια εικόνα για το θεαθήναι, που όμως στην πραγματικότητα συμβιβάζονται είτε γιατί έχουν κοινά οικονομικά συμφέροντα, είτε γιατί μπορεί να έχουν παιδιά και δε θέλουν να δώσουν αφορμές για σχόλια και κριτικές. Το σέβομαι απόλυτα και ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πράττει όπως αυτός θεωρεί ότι είναι το σωστό ή το καλό για την οικογένειά του.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved