Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για το Kinderdocs

Δύο τυχεροί κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση!

Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για το Kinderdocs

Το Mothersblog.gr σε συνεργασία με το Kinder Docs, κάνουν δώρο σε δύο τυχερούς αναγνώστες, από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή του ντοκιμαντέρ The Perfect Selfie, Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους KinderDocs, την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00, Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, Τηλ.: 210 3671067-9

Οι τυχεροί είναι:

ANNA ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΑΡΑ ΚΟΣΣΥΦΑ

Συγχαρητήρια!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ
The Perfect Selfie, Jenni Salonen, Maryam Razavi, Φινλανδία, 67’, 2016
Για εφήβους από 15+

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ώρα 12:00 Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκη
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ώρα 12:00 Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138

Πόσα selfies χωράνε στην ζωή της δεκαεξάχρονης Φινλανδής instagram star Ολίβια. Τι σημαίνουν για εκείνη 20.000 followers; Το KinderDocs φεστιβάλ ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους παρουσιάζει σε πρεμιέρα για την Ελλάδα το ντοκιμαντέρ The Perfect Selfie στο οποίο θα παρακολουθήσουμε ένα χρόνο από τη ζωή της Ολίβια. Η ζωή της δεν είναι πολύ διαφορετική από εκείνη των συνηθισμένων εφήβων: μοιράζεται δημόσια ωραίες στιγμές αλλά ταυτόχρονα επικρίνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανησυχεί για το πόσο επιφανειακοί και προκατειλημμένοι μπορεί να γίνουμε στο Instagram και στο Facebook αλλά και γνωρίζει ότι συμβάλλει στην ενίσχυση αυτής της τάσης. Παρακολουθούμε τη ζωή της Ολίβια και μαζί της ζούμε και εμείς και ό,τι δεν μοιράζεται στο διαδίκτυο. Μέσα από την ιστορία της γνωρίζουμε μια ολόκληρη γενιά σημερινών εφήβων.

Μετά την προβολή στο Μουσείο Μπενάκη θα ακολουθήσει συζήτηση με τη Χριστίνα Ρασιδάκη, ΒΑ Ψυχολογίας, MA στις συμβουλευτικές σπουδές, που εργάζεται ως συγγραφέας, σύμβουλος γονέων και ψυχοθεραπεύτρια.

Μετά την προβολή στην Αθήνα θα ακολουθήσει και η κλήρωση ενός ζευγαριού ακουστικών κεφαλής Focal, σε συνεργασία με την Athens Pro Audio (o διαγωνισμός τρέχει στα social media KinderDocs)

Μετά την προβολή στη Θεσσαλονίκη θα ακολουθήσει συζήτηση με καλεσμένη την Ειρήνη Βουτσκόγλου, Μαθηματικό - MSc Πληροφοριακά συστήματα & Συγγραφέα του βιβλίου “Τα διαδίκτυα μας”.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved