Jessica Alba: Ανέβασε φωτογραφία την ώρα που θηλάζει το γιο της, μέσα σε δοκιμαστήριο ρούχων (pics)

Η Jessica Alba βρέθηκε στην Παρασκευή (16/2) σε εμπορικό κέντρο του Λος Άντζελες και μαζί της είχε το νεογέννητο γιο της.

Jessica Alba: Ανέβασε φωτογραφία την ώρα που θηλάζει το γιο της, μέσα σε δοκιμαστήριο ρούχων (pics)

Η διάσημη ηθοποιός λίγο πριν φύγει το 2017 έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Hayes. Η ίδια είναι μία θηλάζουσα μαμά, ενώ όπως είχε κάνε και με τις δύο μεγαλύτερες κόρες της, έτσι και τώρα έχει αναλάβει η ίδια το μεγάλωμα του μικρού, αφήνοντας στην άκρη, τους πρώτους μήνες της ζωής του κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Και όπως μία μαμά με νεογέννητο μωρό, που θηλάζει, έτσι και η Jessica Alba, όταν πηγαίνει βόλτα στα καταστήματα, παίρνει μαζί της και το μωρό, ενώ αν χρειαστεί το θηλάζει. Η 36χρονη, λοιπόν, ηθοποιός βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Λος Άντζελες και όταν χρειάστηκε να θηλάσει το μωρό της, μπήκε στο δοκιμαστήριο ενός καταστήματος και τον τάισε.

alba

Μάλιστα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία, την ώρα που θήλαζε, σχολιάζοντας τους μαύρους κύκλους που έχει κάτω από τα μάτια της, λόγω της αυπνίας και της κούρασης. Και περιττό να πούμε, ότι τα likes «έπεσαν» βροχή για τη φωτογραφία και κυρίως, για την απλότητα και το καθημερινό πρόσωπο της Jessica Alba, με την οποία ταυτίστηκαν πολλές θηλάζουσες μανούλες.

Πάντως, η ηθοποιός δεν είναι η μόνη διάσημη μανούλα, που ανεβάζει στα social media φωτογραφία την ώρα που θηλάζει το μωρό της. Ας θυμηθούμε στην παρακάτω galleries και άλλες σταρ, που έχουν κάνει το ίδιο.

Διαβάστε επίσης

Η Jessica Alba είναι ξετρελαμένη με το γιο της - Οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Jessica Alba: Δείτε την να θηλάζει το γιο της και να δηλώνει… «Time’s Up» (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved