Δέσποινα Καμπούρη: «Το πιο διαχρονικό love story που γνώρισα ποτέ»

Ο παππούς Βασίλης και η γιαγιά Βαγγελιώ, οι γονείς του μπαμπά μου, ήταν ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε ανεπανάληπτα.

Το σημερινό post θα μπορούσες να το διαβάσεις ακούγοντας αυτό!

Δέσποινα Καμπούρη: «Το πιο διαχρονικό love story που γνώρισα ποτέ»

Η ερωτική τους ιστορία θα μπορούσε να γίνει best seller για το πιο αυθεντικό love story που πήρε σάρκα και οστά στην καρδιά του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Τότε που η γιαγιά Βαγγελιώ τόλμησε να βγει στο κατώφλι του σπιτιού της μαζί με τις αδερφές της και τα μάτια της συναντήθηκαν με τα μάτια του παππού Βασίλη. Εκείνος λαβωμένος από τον έρωτα που ένιωσε για εκείνη ζήτησε το χέρι της από τον μπαμπά της ο οποίος αρνήθηκε να του δώσει την κόρη του. Εκείνα τα χρόνια που οι γάμοι γίνονταν κατόπιν παραγγελίας η γιαγιά Βαγγελιώ αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα, μεγαλέμπορο λαδιού, αποτέλεσμα της «τιμωρίας» που της επέβαλε ο μπαμπάς της επειδή τόλμησε να ερωτευτεί έναν φτωχό πλην τίμιο αγνώστων στοιχείων άνδρα και να διαπομπεύσει την οικογένειά της στη μικρή κοινωνία της Χαλκίδας. Ο σύζυγός της την πήρε και μετακόμισαν στη Σάμο. Εκείνη τον ακολούθησε χωρίς να ξεχάσει ούτε για ένα λεπτό τον μεγάλο της κρυφό έρωτα.

Ο Βασίλης έψαξε να την βρει. Δε θα μπορούσε ένας γάμος παρωδία να τον εμποδίσει. Βρήκε τα ίχνη της και την ακολούθησε στη Σάμο. Ένα πρωινό που εκείνη πήγε στη βρύση για να γεμίσει τις στάμνες με νερό, την έκλεψε και την ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η μοίρα τους έφτασε στη Γερμανία. Εκεί η Βαγγελιώ έχασε την ακοή της από το ένα αφτί από έκρηξη βόμβας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved