Η άβολη αποκάλυψη της Jessica Biel: Μιλάνε στον 2χρονο γιο τους για το σεξ

Η Jessica Biel αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχουν ήδη ξεκινήσει να μιλάνε στον μόλις 2 χρόνων γιο τους για το σεξ!

Η άβολη αποκάλυψη της Jessica Biel: Μιλάνε στον 2χρονο γιο τους για το σεξ

«Μα από αυτή την ηλικία, μιλάνε στο παιδί τι είναι το σεξ;» είναι μία εύλογη απορία, που έχουν όλοι όσοι ακούνε την – άβολη εδώ που τα λέμε – αποκάλυψη της διάσημης ηθοποιού. Η ίδια, πάντως θεωρεί ότι η ηλικία αυτή είναι η κατάλληλη για να ξεκινήσεις να μιλάς στο παιδί για θέματα που έχουν να κάνουν γύρω από το σεξ, διότι όσο πιο νωρίς του μιλήσεις, τόσο πιο άνετα θα νιώσει με το σώμα του.

jessica biel 2



H Jessica Biel βρέθηκε πρόσφατα στη συνέντευξη Τύπου για το φιλμ που δημιούργησε η ίδια με τη συνάδελφό της, Chelsea Handler και μέσα από το οποίο ενθαρρύνουν τις γυναίκες να εξοικειωθούν με το σώμα τους και να μη νιώθουν καμία ντροπή. Και με αφορμή αυτό, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο εκπαιδεύουν εκείνη και ο Justin Timberlake το γιο τους, Silas γύρω από τα θέματα αυτά, ακόμη και για το σεξ.

jessica biel 1

Ως προς το να νιώθει εξοικειωμένος ο 2χρονος γιος του με το σώμα του, αποκάλυψε ότι κάνουν μαζί μπάνιο και του λένε: «Αυτό είναι που έχω εγώ και αυτό είναι που έχεις εσύ. Και μιλάμε πάνω στο θέμα αυτό. Ξέρω είναι πολύ μικρός, αλλά πιστεύω πως αν ξεκινήσει από τόσο μικρή ηλικία να μιλάς για τέτοια θέματα, θα εξοικειωθείς πολύ γρήγορα και δε θα νιώθεις ντροπή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

jessica biel 4

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θέλω να του μάθω να κρατά ιδιωτικά τα μέρη του. Είναι ένα ωραίο πράγμα. Εσύ έχεις αυτό κι εγώ έχω αυτό. Το δικό μου είναι διαφορετικό από το δικό σου. Πρέπει να σεβόμαστε τους εαυτούς μας και πρέπει να σεβόμαστε τους άλλους» τόνισε. Βέβαια, οι ασυνήθιστες δηλώσεις της 35χρονης ηθοποιού δεν έτυχαν και θερμής υποδοχής. Έτσι, σύμφωνα με το People, η Jessica Biel στη συνέχεια, προσπάθησε να τα μαζέψει, λέγοντας ότι η ίδια δεν είναι ειδικός επί αυτών των θεμάτων και πως και εκείνη μαθαίνει συνεχώς, όταν πρόκειται για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και υγεία.

Διαβάστε επίσης

Justin Timberlake: Στο promo του νέου του άλμπουμ εμφανίζεται με τον γιο του Silas - Δείτε το βίντεο

Justin Timberlake: Ο γιος του Silas μεγάλωσε και είναι κούκλος!

Πότε και πώς μιλάμε στο παιδί μας για το σεξ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved