Απίστευτο περιστατικό! Νηπιαγωγός έκανε αποτρίχωση με κερί στα φρύδια νηπίων (pics)

Δύο μαμάδες έστειλαν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό ως συνήθως, αλλά όταν τα παρέλαβαν ανακάλυψαν κάτι που δεν τις ευχαρίστησε!

Απίστευτο περιστατικό! Νηπιαγωγός έκανε αποτρίχωση με κερί στα φρύδια νηπίων (pics)

Τα φρύδια των παιδιών τους είχαν αποτριχωθεί με κερί και μάλιστα χωρίς τη συγκατάθεσή τους με τις ίδιες να μένουν άφωνες με το πρωτάκουστο αυτό περιστατικό!

«Πρόσεξα λίγο καλύτερα το πρόσωπό της και παρατήρησα ότι έλειπαν οι τριχούλες που είχε ανάμεσα στο φρύδια της. Γεννήθηκε σμιχτοφρύδη», είπε η Alyssa Salgado, μητέρα της 2 ετών Lilayiah. Δεν ήταν όμως η μόνη μαμά που της συνέβη αυτό το περιστατικό στον παιδικό σταθμό. Ακόμη μια μαμά, η Glenda Maria Cruz, τις οποίας ο γιος πηγαίνει στο ίδιο σχολείο, εμφανίστηκε με αποτριχωμένα φρύδια στο σπίτι και μάλιστα την ίδια μέρα.

Και οι δύο μαμάδες δεν έστειλαν ξανά τα παιδιά τους στον ίδιο παιδικό σταθμό, ενώ και οι δύο κοινοποίησαν ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media, για να ενημερώσουν και τις άλλες μαμάδες. Τα μηνύματά τους κοινοποιήθηκαν πάνω από 20.000 φορές ενώ οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Δείτε φωτογραφίες των παιδιών στην παρακάτω gallery καθώς και τα μηνύματα των μαμάδων:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved