Αξιαγάπητο γουρουνάκι τρελαίνει το διαδίκτυο! Δείτε τι κάνει με την ιδιοκτήτριά του

Τα γουρουνάκια δεν επιλέγονται τακτικά για κατοικίδια και αυτό γιατί οι άνθρωποι δεν τα έχουν συνδυάσει με την καθαριότητα, την υπακοή και τη συντροφικότητα!

Αξιαγάπητο γουρουνάκι τρελαίνει το διαδίκτυο! Δείτε τι κάνει με την ιδιοκτήτριά του

Αλλά αυτό το γουρουνάκι που ονομάζεται Paul αποδεικνύει ότι όχι μόνο τα καταφέρνει μια χαρά ως κατοικίδιο αλλά βοηθάει και στις δουλειές του σπιτιού την ιδιοκτήτριά του στη Γερμανία.

Στο αξιολάτρευτο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Paul φαίνεται να βγάζει τα ρούχα από το πλυντήριο και να τα τοποθετεί στη λεκάνη. Η Nicole Muller εκπαιδεύτρια ζώων και η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο αυτό, συνήθως δημοσιεύει βιντεάκια από τα γουρουνάκια που εκπαιδεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι τα γλυκύτατα αυτά ζωάκια διαθέτουν υψηλή νοημοσύνη, καθώς σύμφωνα με μελέτες, συγκεντρώνουν μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης από τους σκύλους, ενώ είναι σε θέση να λύνουν προβλήματα και γρίφους όπως οι χιμπαντζήδες.

Το συγκεκριμένο γουρουνάκι μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να αποκτήσει ένα αρκετά μεγάλο γκρουπ θαυμαστών στο διαδίκτυο καθώς το βιντεάκι αυτό έγινε από τα πιο δημοφιλή!

Διαβάστε επίσης:

Γουρουνάκι για κατοικίδιο; Και όμως γίνεται!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved