Τι αξίζει να προμηθευτείς σε αυτές τις εκπτώσεις για τα μικρά σου

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μοναδικής αισθητικής σε προνομιακές τιμές

Τι αξίζει να προμηθευτείς σε αυτές τις εκπτώσεις για τα μικρά σου

Αν υπάρχει κάτι που όλες οι μαμάδες γνωρίζουμε, είναι ότι η εκπτωτική περίοδος αποτελεί την ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε τις γκαρνταρόμπες των μικρών μας.

Τώρα, λοιπόν, που οι τιμές «έπεσαν» ακόμη πιο πολύ, αποφασίσαμε να κάνουμε μια εξόρμηση στα αγαπημένα μας καταστήματα για να βρούμε τα πιο όμορφα και “value for money” παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Με λίγη οργάνωση και τα κατάλληλα tips τα καταφέραμε χωρίς να κουραστούμε και το σίγουρο είναι ότι μπορείτε και εσείς.

Ετοιμάστε μια λίστα και προτιμήστε το αγαπημένο σας εμπορικό

Το πρώτο βήμα για να στεφθούν με επιτυχία οι αγορές είναι να ετοιμάσετε μια λίστα με όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά και το δεύτερο, να εστιάσετε στο πού θα κάνετε τα ψώνια σας. Προτείνουμε να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο ώστε να είστε άνετες. Εμείς επιλέξαμε το Golden Hall διότι, μεταξύ άλλων, διαθέτει χώρους για να παίζουν και να μαθαίνουν τα παιδιά όσο κάνουμε μια στάση για έναν καφέ ή τα ψώνια μας, όπως τον παιδότοπο I-Play, στον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Ξεκινήστε από τα βασικά

Η αναζήτησή μας ξεκίνησε από τα βασικά, δηλαδή, από τα ρουχαλάκια που χρειαζόμασταν εδώ και τώρα για τα μικρά μας. Ψάχνοντας, όμως, ανακαλύψαμε και ένα «διαμαντάκι» (θα σας τα πούμε όλα). Η πρώτη μας στάση στο γνωστό εμπορικό έγινε στο Sugar n’ Spice. Είναι ένα νέο brand παιδικών ρούχων εμπνευσμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Εκεί, λοιπόν, βρήκαμε υπέροχα φορμάκια για τα μωράκια μας και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές, αφού οι εκπτώσεις στο κατάστημα φτάνουν έως και 50%.

Το προτιμήσαμε, διότι γνωρίζουμε πως το συγκεκριμένο brand δίνει σημασία στην ποιότητα, καθώς και στην επιλογή των υλικών χρησιμοποιώντας βαμβάκι, λινό και μετάξι.

SUGAR N SPICE GOLDEN HALL

Sugar n’ Spice, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Στο Sugar n’ Spice βρήκαμε, όμως, και άλλους παιδικούς «θησαυρούς» αφού έχει και εξατομικευμένες προτάσεις βάπτισης, σε πολύ προσιτές τιμές. Αν λοιπόν, σκοπεύετε να βαφτίσετε το παιδί σας ή να γίνετε νονά, σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείτε.

SUGAR N SPICE 1


Sugar n’ Spice, τηλ. 210 6820058

SUGAR N SPICE 2

Sugar n’ Spice, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Τα απαραίτητα πιτζαμάκια

Η επόμενη στάση μας ήταν στο ισόγειο του Golden Hall και για την ακρίβεια, στο Petit Bateau. Κάθε φορά που έχει εκπτώσεις, δεν παραλείπουμε να πάρουμε και μερικά άνετα ρουχαλάκια για το σπίτι και το σχολείο και φυσικά, τα απαραίτητα πιτζαμάκια. Με εκπτώσεις που «αγγίζουν» το 50%, στο Petit Bateau βρήκαμε μια μεγάλη ποικιλία για όλες τις ηλικίες.

PETIT BAUTEAU GOLDEN HALL

Petit Bateau, στο ισόγειο του Golden Hall

Λιτό αλλά σύγχρονο, διαχρονικό και πρακτικό και πάντα σε λογικές τιμές, το Petit Bateau είναι το καθημερινό ρούχο που κάνει τη διαφορά. Αξίζει, λοιπόν, να εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις για να βάλετε στη λίστα σας και μερικά άνετα ρούχα και πιτζαμάκια για τα μικρά σας.

Petit Bateau 1

Petit Bateau, τηλ. 210 6813050

Petit Bateau 2

Petit Bateau, στο Golden Hall

Ρούχα για τη βόλτα του

Αφού προμηθευτείτε με τα βασικά, αξίζει να βάλετε στη λίστα σας ένα ή δύο σύνολα που θα μπορούν να φορούν τα παιδιά στη βόλτα τους μαζί σας. Αν δεν εντοπίσετε κάτι για την εποχή που διανύουμε, μπορείτε να προμηθευτείτε με ρουχαλάκια σε μεγαλύτερο νούμερο τα οποία θα μπορέσουν να φορέσουν τους επόμενους μήνες ή ακόμη και του χρόνου.

DPAM

DPAM, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Στο κατάστημα DPAM (Du Pareil au Même) στο Golden Hall, πάντως, εμείς ανακαλύψαμε ό,τι ακριβώς ψάχναμε. Έχει ρούχα, πιτζάμες, εσώρουχα, παπούτσια και αξεσουάρ για παιδία από 3 έως 14 ετών και οι εκπτώσεις αυτή την εποχή στο κατάστημα φτάνουν το 50% οπότε, μην ξεχάσετε να το επισκεφτείτε.

DPAM 1

DPAM, στο Golden Hall

DPAM 2

DPAM, τηλ. 210 6836477

Συνολάκια για την «επίσημη» βόλτα τους

Συνεχίσαμε τη βόλτα μας στο Golden Hall με μια στάση στο Milkshakes and Dreams, έναν προορισμό μόδας για παιδιά έως 12 ετών. Εκεί ανακαλύψαμε επώνυμα brand names αλλά και προϊόντα νέων σχεδιαστών που χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική ποιότητα και τη μοντέρνα αισθητική τους. Αν ψάχνετε ξεχωριστά παιχνίδια και είδη για το δωμάτιο των μικρών σας, θα τα βρείτε στο κατάστημα. Εμείς, αυτή τη φορά, ψάχναμε για ρουχαλάκια, οπότε εστιάσαμε σε αυτή την ανάγκη.

MILKSHAKE

Milkshakes and Dreams, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Ένα υπέροχο, κοραλί φουστανάκι και ένα πουκαμισάκι συνδυασμένο με ένα χακί παντελόνι, ήταν οι επιλογές που κάναμε στο Milkshakes and Dreams, οι εκπτώσεις στο οποίο φτάνουν το 40% την περίοδο που διανύουμε. Επιλογές «value for money» για την «επίσημη» βόλτα των μικρών.

Milkshakes and Dreams 1

Milkshakes and Dreams, στο Golden Hall

Milkshakes and Dreams 2

Milkshakes and Dreams, τηλ. 210 6849772

MILKSHAKE1

Milkshakes and Dreams, τηλ. 210 6849772

Τα outfits για το σχολείο

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν, φυσικά, τα καθημερινά ρούχα για το σχολείο και τον παιδικό σταθμό. Τα Gap αποτελούν εγγύηση για εμάς και τα μικρά μας οπότε, επισκεφτήκαμε και τα Gap Kids στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο. Με σταθερές αξίες τον θαυμάσιο σχεδιασμό, την τέλεια εφαρμογή και την συνέπεια στην ποιότητα, προσφέρουν άνετα και υψηλής ποιότητας ρούχα για παιδιά, βρέφη και νήπια.

Gap Kids 1

Gap Kids, στο ισόγειο του Golden Hall

Τι επιλέξαμε; Τζιν παντελονάκια, άνετα παπουτσάκια, μια ζεστή ζακετούλα και ένα ροζ Gap μπλουζάκι για το κοριτσάκι και πουκάμισο για το αγοράκι. Είναι μια καλή εποχή για να κάνετε κι εσείς τις αγορές σας, αφού στο κατάστημα θα βρείτε προσφορές που «αγγίζουν» το 60%!

Gap Kids 2

Gap Kids, τηλ. 210 6836820

Gap Kids 3

Gap Kids, στο Golden Hall

Τα αξεσουάρ για το δωμάτιο και τη βόλτα του μωρού

Αν εκτός από ρούχα, ψάχνετε και αξεσουάρ για το δωμάτιο του παιδιού και τη βόλτα του, τότε σίγουρα αξίζει να περάσετε από το κατάστημα Lapin Bebe. Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις για να πάρετε μια κούνια, ένα καρότσι ή ξεχωριστά έπιπλα για το μωράκι που έρχεται, με την υπογραφή της μεγαλύτερης βρεφικής βρετανικής εταιρείας Mamas and Papas;

Lapin Bebe 1

Lapin Bebe, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Εμείς, πάντως, λατρέψαμε τα λούτρινα παιχνίδια DONE BY DEER. Ο κροκόδειλος και η καμηλοπάρδαλη είναι «must» για το σπίτι και φυσικά, αποτελούν την τέλεια επιλογή για δώρο. Αξιοποιήστε, λοιπόν, τις εκπτώσεις στο κατάστημα για να βρείτε την προίκα του μωρού ή ό,τι άλλο χρειάζεστε.

Lapin Bebe 2

Lapin Bebe, στο Golden Hall

Lapin Bebe 3

Lapin Bebe, τηλ. 210 6840282

Τα απαραίτητα παιχνίδια

Αγορές για παιδιά χωρίς παιχνίδια… δεν γίνονται. Αφού βρήκαμε τα ρούχα που θέλαμε για να ανανεώσουμε τις γκαρνταρόμπες των μικρών μας, επισκεφτήκαμε το Public στο Golden Hall, καθώς οι εκπτώσεις σε πολλά από τα παιχνίδια στο κατάστημα φτάνουν το 40%.

Public 1

Public, στο ισόγειο του Golden Hall

Είναι σημαντικό, φυσικά, να κάνετε μια έρευνα πριν την αγορά, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα του παιδιού. Οι δικές μας επιλογές από το κατάστημα ήταν οι τρεις παρακάτω και πέρα από το ότι κάλυψαν εμάς και τα παιδιά, ήταν άκρως οικονομικές. Βέβαια, εκτός από παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, στο Public βρήκαμε και πολλά παιδικά βιβλία!

Public 2

Public, στο Golden Hall

Public 3

Public, τηλ. 210 6838886

Μην ξεχάσετε να «εξοπλίσετε» το δωμάτιό τους

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες τις εκπτώσεις όσον αφορά στον «εξοπλισμό» του δωματίου των παιδιών. Πάντα υπάρχει κάτι που χρειάζεται για το παιδικό δωμάτιο, πόσω μάλλον, όταν τα παιδιά είναι μικρά. Στο Golden Hall θα βρείτε την Lifetime Kidsroom. «Τα παιδιά χρειάζονται να παίζουν, να εξερευνούν και να διασκεδάζουν». Αυτό είναι το «μότο» της εταιρείας και αυτό ακριβώς θα νιώσετε και εσείς μόλις μπείτε στο κατάστημα.

LIFETIME KIDSROOM 1

Lifetime Kidsroom, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Στο κατάστημα της Lifetime Kidsroom θα ανακαλύψετε έπιπλα σε τιμές έως και 20% κάτω από τις αρχικές, που πλαισιώνουν ένα όμορφο ταξίδι, από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την εφηβεία. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι, όμως, πως είναι φτιαγμένα με προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών και προσαρμόσιμα σε κάθε ηλικία. Αυτό σημαίνει ότι ένα κρεβάτι που θα πάρετε τώρα για το παιδάκι σας που είναι δύο ετών, θα το συντροφεύει μέχρι να τελειώσει το σχολείο αφού με μερικές κινήσεις και προσθήκες αλλάζει μορφή, εξυπηρετώντας διαφορετικές ανάγκες.

LIFETIME KIDSROOM 2

Lifetime Kidsroom, στο Golden Hall

LIFETIME KIDSROOM 3

Lifetime Kidsroom, τηλ. 210 6729011

LIFETIME KIDSROOM 4

Lifetime Kidsroom, στο Golden Hall

Έχετε χρόνο για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ό,τι και αν χρειάζεστε μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας εμπορικό έχοντας μαζί σας τη λίστα με τα απαραίτητα. Το σίγουρο είναι πως έως τις 28 Φεβρουαρίου, οι εκπτώσεις θα είναι πολύ «δυνατές» και θα μπορέσετε να προμηθευτείτε με όλα όσα χρειάζεστε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved