Masterpass: Η λύση που θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή σας

Η ζωή μιας μητέρας και δη εργαζόμενης είναι απαιτητική και αυτό δεν είναι μυστικό.

Masterpass: Η λύση που θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή σας

Συζητάμε και γράφουμε συχνά για το ασφυκτικό μας πρόγραμμα, ωστόσο, τις περισσότερες φορές δεν αναλαμβάνουμε ουσιαστική δράση για να αλλάξουμε την κατάσταση και να γίνει λίγο πιο εύκολη και άνετη η καθημερινότητά μας.

Eμείς το ψάξαμε το θέμα και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι γρήγορες και ασφαλείς ψηφιακές αγοραστικές εμπειρίες και για την ακρίβεια, το MasterpassΤΜ, μπορούν να συμβάλλουν προς αυτή τη κατεύθυνση!

Πετυχημένες αγορές με ασφάλεια και ελάχιστα «κλικ»

Το Masterpass, είναι η ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών της Mastercard®, που λειτουργεί μέσα από τα digital wallets των συνεργαζόμενων τραπεζών και μας επιτρέπει να κάνουμε τα ψώνια μας απίστευτα γρήγορα, με κάθε συσκευή και με απόλυτη ασφάλεια.

Ένα από τα βασικά της πλεονεκτήματα, είναι πως απλοποιεί την καθημερινότητά μας αφού, χάρη σε αυτή, αποθηκεύουμε μόνο μια φορά τα στοιχεία μας από τις χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες -καθώς και τις κάρτες επιβράβευσης- σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Το γεγονός αυτό διευκολύνει κατά πολύ τις αγορές μας αφού, μεταξύ άλλων, μπορούμε πλέον να παραλείπουμε τη χρονοβόρα διαδικασία ολοκλήρωσης των αγορών. Ό,τι χρειάζεται η κάθε πολυάσχολη μητέρα, δηλαδή!

Αγορές χωρίς ταλαιπωρία

Για εμάς, το Masterpass αποτελεί «must». Γιατί; Διότι συνεργάζεται με χιλιάδες e-shops στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο για αυτό και μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε χωρίς άγχος τις δουλειές και τα ψώνια μας.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό προνόμιο, αφού όπου κι αν βρισκόμαστε, μπορούμε να πραγματοποιούμε γρήγορα τις αγορές μας και κυρίως, χωρίς να ανησυχούμε. Με μια επίσκεψη στα online καταστήματα με το σήμα MasterpassΤΜ, μπορούμε να βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε και να το αποκτήσουμε με λίγα μόνο «κλικ».

Στα πλεονεκτήματα της ξεχωριστής αυτής πλατφόρμας περιλαμβάνεται ακόμη το γεγονός ότι μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2018, για κάθε αγορά άνω των 10 ευρώ με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard μέσω Masterpass, σε όλα τα συνεργαζόμενα e-shops με το σήμα Masterpass, κερδίζουμε 5 ευρώ επιστροφή.

MASTERPASS2

Απολαύστε, λοιπόν, τις online αγορές σας με ασφάλεια, άνεση και μερικά μόνο «κλικ»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved