Αθηναΐς Νέγκα: Η νέα φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, μέσα από το μαιευτήριο (pics)

Έτοιμες να επιτρέψουν σπίτι μαμά και κόρη.

Αθηναΐς Νέγκα: Η νέα φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, μέσα από το μαιευτήριο (pics)

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε πριν τρεις μέρες η Αθηναΐς Νέγκα, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της, Γιάννης απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια, η δεύτερη κόρη της (έχει άλλο ένα κοριτσάκι από προηγούμενη σχέση) είναι ξανθιά.


https://www.instagram.com/p/Beco7dpHtI5/

Το πρωί του Σαββάτου, η 43χρονη παρουσιάστρια ανέβασε μία νέα φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας της, η οποία θα πάρει το όνομα Φοίβη μέσα από το μαιευτήριο, ενώ με ένα χιουμοριστικό μήνυμα, ευχαρίστησε τον γυναικολόγο της. Και με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, αποκάλυψε ότι μαμά και κόρη ήρθε η ώρα να πάνε στο σπίτι.

Η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν. Το λόγο που δεν ήθελε να μιλάει για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της τον εξήγησε σε ένα κείμενο της, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», όπου εργάζεται. Και είχε προκαλέσει αίσθηση.


https://www.instagram.com/p/BaQptCVjNOX/



«Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα. Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Αθηναΐς Νέγκα: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της και το όνομα που θα της δώσει

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved