Σάλος με το βίντεο, που δείχνει 2χρονο αγόρι να καπνίζει! (vid)

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, με βίντεο που δείχνει ένα 2χρονο αγόρι από τη Ρωσία να καπνίζει.

Σάλος με το βίντεο, που δείχνει 2χρονο αγόρι να καπνίζει! (vid)

Και πίσω του ενήλικες να γελάνε με το ντροπιαστικό σκηνικό. Ο Aslan Dzavlayev, θείος του μικρού αγοριού, του έδωσε ένα τσιγάρο και άρχισε να τραβάει βίντεο το μικρό παιδάκι, ενόσω εκείνο κάπνιζε! Σε αυτό παρακολουθούμε το αγοράκι να καπνίζει σαν να πρόκειται για ενήλικα, ενώ ο θείος του δε σταματάει να γελάει. Μάλιστα, κάποια στιγμή ακούγεται να ρωτάει τον ανιψιό του, αν είναι καλό παιδί.

Κι εκείνο, καπνίζοντας και με ύφος ενήλικα, απαντάει: «Είμαι καλό παιδί», ενώ αρνείται να δώσει το τσιγάρο, όταν του ζητάει ο θείος του. το βίντεο, όπως είναι λογικό για όλο τον κόσμο, αλλά όχι για τον απερίγραπτο θείο του, προκάλεσε την οργή των χρηστών και σύντομα διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τον εντοπισμό των ενηλίκων, που εκθέτουν σε κίνδυνο και προκαλούν σοβαρή ζημιά, στο μωρό.

Σύντομα, οι Αρχές της Ρωσίας εντόπισαν τον θείο, ο οποίος δικαιολογήθηκε ότι ήταν ένα είδους πλάκα(!!!) που έκανε. Όσο για τους γονείς του μικρού, έλειπαν από το σπίτι όταν τραβήχτηκε το βίντεο και τους ισχυρισμούς τους, επιβεβαίωσαν και οι γείτονες τους. Μάλιστα, οι γονείς κινδύνευαν ακόμη και με αφαίρεση της επιμέλειας, αν όλα γίνονταν εν γνώσει τους.

Διαβάστε επίσης

«Η έφηβη κόρη μου καπνίζει, πώς να το αντιμετωπίσω;»

Ποια παιδιά έχουν αυξημένο κίνδυνο να παρουσιάσουν ΔΕΠΥ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved