Τα κιλά της εγκυμοσύνης

Μία από τις πρώτες και πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνει κάποιος σε μια εγκυμονούσα είναι η εξής: «Πόσα κιλά έχεις πάρει;». Λες και αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτή μας τη φάση. Όχι, δεν είναι. 

Τα κιλά της εγκυμοσύνης

Κι εμένα βέβαια αυτό με ρωτούν συνεχώς. Μου έρχονται πολλά μηνύματα γυναικών που βρίσκονται επίσης σε «ενδιαφέρουσα» και μου γράφουν για τη μεγάλη αγωνία που έχουν σχετικά με τα κιλά. Γι 'αυτό λοιπόν σήμερα, αποφάσισα να γράψω ένα σχετικό κείμενο.

Στην εγκυμοσύνη θα πάρεις κιλά. Τελεία. Περισσότερα ή λιγότερα δεν έχει σημασία. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όχι μόνο από τη διατροφή σου. Ο εφιάλτης της ζυγαριάς επομένως, φίλη μου, δεν πρέπει να σου γίνεται εμμονή. Δεν σου λέω να ξεφεύγεις σε καθημερινή βάση και να τρως όλα τα γλυκά του κόσμου, ούτε όμως και να πεινάς, να λιγουρεύεσαι κάτι και να μην το τρως επειδή φοβάσαι να μην παχύνεις. Πάντα υπάρχει η μέση λύση. Φάε δύο σοκολατάκια αντί για 15, ή δύο φέτες ψωμί με μέλι το πρωί αντί για 4. Σκέψου πως σε λίγο καιρό θα κάνεις και την καμπύλη ζαχάρου...!

Διαβάστε περισσότερα στο Dutchesss.queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved