Gwyneth Paltrow: Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μονόπετρο του αρραβώνα της! (pics)

Από τα πιο εντυπωσιακά μονόπετρα, που έχουμε δει.

Gwyneth Paltrow: Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μονόπετρο του αρραβώνα της! (pics)

Μετά από 4 χρόνια σχέσης, η Gwyneth Paltrow αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Brad Falchuk. Μάλιστα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με μία εντυπωσιακή φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού, Goop Magazine‘s. Και στην εν λόγω φωτογράφηση έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού μονόπετρου, που της χάρισε ο γνωστός παραγωγός, προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ναι».

gwyneth paltrow 3

Και μπορεί η φωτογραφία να είναι ασπρόμαυρη – και άκρως ατμοσφαιρική – όμως, το μονόπετρο διακρίνεται καθαρά, καθώς είναι τεράστιο κι εντυπωσιακό. Την τιμή του δεν τη γνωρίζουμε, μέχρι στιγμής, αλλά σίγουρα ο Brad Falchuk έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη! Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010, στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Glee», αλλά ζευγάρι έγιναν το 2014, οπότε και η διάσημη ηθοποιός είχε χωρίσει με το σύζυγό της, Chris Martin.

gwyneth paltrow 3



Στη συνέντευξη, μιλάει με τρυφερά λόγια για τον αρραβωνιαστικό της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Είναι ο άνδρας που ήταν γραφτό να είμαι μαζί του»! Όσο για την απόφασή της να παντρευτεί για δεύτερη φορά και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μετά το διαζύγιο της, η Gwyneth Paltrow δηλώνει: «Προσωπικά, σε αυτή την ηλικία έχω αποδεχθεί πόσο πολύπλοκη και ρομαντική μπορεί να είναι η αγάπη. Αποφάσισα να το ξανακάνω, όχι μόνο επειδή βρήκα τον άνδρα που θέλω να είμαι μαζί του, αλλά και γιατί πιστεύω στις ευκαιρίες που σπρώχνουν τις ψυχές, για κάποιο λόγο προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση»!

Διαβάστε επίσης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved