Kylie Jenner: Είναι αυτή η φωτογραφία που φαίνεται καθαρά η φουσκωμένη της κοιλιά;

H γνωστή τηλεπερσόνα φωτογραφήθηκε να ψωνίζει σε φαρμακείο φορώντας ένα φαρδύ φούτερ ενισχύοντας τις φήμες για την εγκυμοσύνη της.

Kylie Jenner: Είναι αυτή η φωτογραφία που φαίνεται καθαρά η φουσκωμένη της κοιλιά;

Η Kylie Jenner, το νεότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν και γνωστή ,πλέον, επιχειρηματίας καλλυντικών, δεν έχει πει λέξη μέχρι σήμερα για το αν είναι ή όχι έγκυος, παρότι τα ξένα μέσα το θεωρούν γεγονός.

kylie

Βέβαια οι εμφανίσεις της, άλλοτε με φαρδιά πουλόβερ, όπως η πρόσφατη σε φαρμακείο, και άλλοτε με παλτό, δίνουν τροφή στα ξένα μέσα, θεωρώντας την εγκυμοσύνη της δεδομένη.


https://www.instagram.com/p/BeCZ49wlLQo/

Για τους fans της, η κάθε της εμφάνιση ή το ποστάρισμα μιας φωτογραφίας της αποτελεί αντικείμενο μελέτης προκειμένου να αποδείξουν την εγκυμοσύνη της.


https://www.instagram.com/p/BbvTK58lVqd/

Όπως λοιπόν και σε πολλές άλλες εμφανίσεις της, έτσι και σε αυτή στο φαρμακείο, η Kylie Jenner φοράει ένα κολάν, σαγιονάρες, μαύρα γυαλιά και φυσικά ένα φαρδύ φούτερ που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

kyliejpg

Παράλληλα όμως,με αυτή τη φωτογραφία, διαψεύδονται οι φήμες που έκαναν το γύρο διαδικτύο το περασμένο ΣΚ και ήθελαν την Jenner να νοσηλεύεται στο Cedars-Sinai Medical Centre στο Λος Άντζελες προκειμένου να γεννήσει.

Το TMZ, που ανακοίνωσε πρώτο την εγκυμοσύνη της Kyllie, έσπευσε να τις διαψεύσει λέγοντας ότι δεν ισχύουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved