Sharon Stone: η σεξουαλική κακοποίηση, το ανεύρυσμα εγκεφάλου & η επανάσταση της στην οθόνη (vid)

Η Σάρον Στόουν επιστρέφει τολμηρά. Η γυναίκα που καθιερώθηκε ως σύμβολο του σεξ με το Βασικό Ένστικτο της και δικαιώθηκε στη μεγάλη οθόνη με ερμηνείες αξιώσεων σε ταινίες όπως το αριστουργηματικό Καζίνο δεν ξέρει από φόβο και αυτό απέδειξε στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS. 

Sharon Stone: η σεξουαλική κακοποίηση, το ανεύρυσμα εγκεφάλου & η επανάσταση της στην οθόνη (vid)

Στη συνέντευξη αυτή που γέλασε με σθένος όταν ρωτήθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχει "οικοδομήσει" το Χόλιγουντ.Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός που αποτραβήχτηκε από την αγένεια των πολλών προβολέων μετά από την περιπέτεια υγείας της το 2001 ετοιμάζεται να κάνει επανάσταση ως πρωταγωνίστρια στο πλέον τολμηρό project τηλεοπτικής αφήγησης -το Mosaic του σπουδαίου σκηνοθέτη του ανεξάρτητου Χόλιγουντ Στίβεν Σόντερμπεργκ- και πλέον είναι μια ακτιβίστρια, μητέρα τριών και μια star που επιβίωσε με την ευφυϊα και το χιούμορ της στο Χόλιγουντ της σεξουαλικής κακοποίησης.

Μιλώντας στο δημοσιογράφο Lee Cowan την Κυριακή η Στόοουν μίλησε με ειλικρίνεια από το σπίτι της -"ήταν η ιδιοκτησία του Μοντγκόμερι Κλιφτ και είμαι σίγουρη ότι σε αυτή εδώ την πισίνα οι Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Νάταλι Γουντ και Ρόμπερτ Βάγκνερ κολυμπούσαν εκείνα τα χρόνια" λέει- για τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved