Επί 12 χρόνια επισκέπτεται νεογέννητα σε μονάδα εντατικής θεραπείας προσφέροντάς τα μια αγκαλιά

Ο David Deutchman δεν είναι ένας κλασικός συνταξιούχος. Αποφάσισε τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτει, να προσφέρει απλόχερα την αγάπη του σε αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη.

Επί 12 χρόνια επισκέπτεται νεογέννητα σε μονάδα εντατικής θεραπείας προσφέροντάς τα μια αγκαλιά

Και δεν είναι παρά τα μωρά. Ειδικά, τα πρόωρα ή τα άρρωστα βρέφη που πρέπει να παραμείνουν για εβδομάδες ακόμα και μήνες στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Children’s Healthcare της Ατλάντα.

Οι γονείς πολλών από αυτά τα βρέφη, δεν μπορούν να τα επισκέπτονται συχνά είτε γιατί μένουν μακριά είτε γιατί έχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, σύμφωνα με τον David Deutchman. Ετσι, η αγκαλιά που προσφέρει σ΄αυτά τα πλασματάκια είναι ακόμα πιο πολύτιμη.

Δύο φορές την εβδομάδα για 12 συναπτά έτη, ο ηλικιωμένος μιλάει τρυφερά στα μωράκια κρατώντας τα αγκαλιά, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της μητρικής αγκαλιάς. Για τον ίδιο είναι ότι σημαντικότερο έχει κάνει στη ζωή του, και η ανταμοιβή του είναι η ικανοποίηση ότι τα περισσότερα μωρά δείχνουν να απολαμβάνουν την αγκαλιά του.

Οι γονείς και το προσωπικό του Children’s Healthcare αποκαλούν τον David Deutchman «ICU grandpa» (σε ελεύθερη απόδοση « παππού της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας»), και όπως σχολιάζουν, η βελτίωση που παρατηρείται σε πολλά βρέφη λόγω της δικής του αγκαλιάς, είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Δείτε το βίντεο με πρωταγωνιστή τον ξεωριστό αυτό άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης

Οι αγκαλιές κάνουν καλό στα πρόωρα μωρά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved