Έξω φρενών η Τζένη Ιωακειμίδου: «Πηγαίνοντας το παιδί μου με σπασμούς στο νοσοκομείο…»

Η Τζένη Ιωακείμίδου μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook περιέγραψε τι της συνέβη την ώρα που πήγαινε το παιδί της με σπασμούς στο νοσοκομείο.

Έξω φρενών η Τζένη Ιωακειμίδου: «Πηγαίνοντας το παιδί μου με σπασμούς στο νοσοκομείο…»

Η ηθοποιός έξω φρενών έγραψε στο facebook: «πηγαινοντας το παιδί μου στο νοσοκομείο με αναμμένα τα αλάρμ σε όλη τη διαδρομή κάπου στη Λ.Βουλιαγμενης με σταματάει η αστυνομία.
Στο πίσω κάθισμα το μωρό και μια γειτόνισσα που προσφέρθηκε να έρθει μαζί μου να βοηθήσει.
Με σταματάει λοιπόν μια νεαρή αστυνομικός με ύφος σαράντα καρδιναλίων και ένας συνάδελφος της μου δείχνει το ραντάρ. 128 χιλ.
Πολύ ευγενικά απαντάω ότι έχουν δίκιο, τρέχω γιατι πάω το παιδί μου με σπασμούς στο νοσοκομείο.
Η νεαρή αστυνομικός βλέπει το παιδί και με ύφος χιλίων καρδιναλίων αυτή τη φορά μου ζητάει άδεια, δίπλωμα,ταυτότητα. Της τα δίνω όλα. Δεν ζητάω κατανόηση, να μην μου κόψει κλήση την παρακαλω ομως να μη με καθυστερήσει. Εκείνη με εκνευριστικά αργους ρυθμούς κοιτάζει για ώρα τα χαρτιά (δεν έχω ιδέα τι έψαχνε ?) παίρνω τηλ την παιδίατρο για να της επιβεβαιώσει ότι το παιδί εξετάστηκε πριν λίγο και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο μήπως και ευαισθητοποιηθεί. Εκείνη όμως με απαξιωτικό ύφος αρνήθηκε να μιλήσει με τη γιατρό.
Μετά από 15 λεπτά (φαίνεται και από τις κλήσεις στο κινητό μου) το παιδί να κλαίει (δεν ξέρω πως κράτησα την ψυχραιμία μου) και εκείνη ατρόμητη μου δίνει την κλήση και μου κρατάει το δίπλωμα. Φεύγοντας λοιπόν της λέω...»

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved