Τα νέα επιβεβαιώθηκαν! Τελικά ο Hugh Grant θα γίνει μπαμπάς για 5η φορά!

Είναι και επίσημο! Ο Hugh Grant θα γίνει μπαμπάς και πάλι!

Οι φήμες των προηγούμενων ημερών επιβεβαιώθηκαν σύντομα και ο 57χρονος ηθοποιός θα αποκτήσει το πέμπτο του παιδάκι. Η 39χρονη σύντροφός του, Anna Eberstein διανύει τους πρώτους μήνες της τρίτης εγκυμοσύνης της και όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, η μητέρα της, επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα στο σουηδικό περιοδικό, Aftonbladet, λέγοντας ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα γίνει και πάλι γιαγιά.

Ο Hugh Grant και η αγαπημένη του, έχουν άλλα δύο παιδιά, έναν γιο που γεννήθηκε το 2012 και την κόρη τους, η οποία ήρθε στον κόσμο, το 2015. Επίσης, ο Βρετανός ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά από την προηγούμενη σχέση του, με την Κινέζα καλλονή, Tinglan Hong.

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Πριν λίγες μέρες, το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Paddington 2 και όλα τα βλέμματα έπεσαν επάνω στη φουσκωμένη κοιλίτσα της 39χρονης συντρόφου του. Το μυστήριο, αν περιμένει και πάλι παιδί ή όχι, μόλις είχε ξεκινήσει. Την περασμένη Κυριακή, οι δυο τους βρέθηκαν στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, και η εμφάνιση της, με στενό μαύρο παντελόνι και σακάκι, ενίσχυσε τις φήμες.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την πρώτη της εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες, οι οποίες τελικά, επιβεβαιώθηκαν!

Με το καλό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved