Έκανε τατουάζ το φωνητικό μήνυμα της γιαγιάς της στο στήθος της και ο λόγος είναι απλά συγκινητικός

Πραγματικά το τατουάζ αυτής της κοπέλας έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες!

Έκανε τατουάζ το φωνητικό μήνυμα της γιαγιάς της στο στήθος της και ο λόγος είναι απλά συγκινητικός

Η τραγουδίστρια Sakyrah Angelique ή s.o.s μοιράστηκε ένα βίντεο δείχνοντας στους θαυμαστές της στο Twitter το καινούριο της τατουάζ και εξηγώντας το λόγο που το διάλεξε και το έκανε.

«Η γιαγιά μου πέθανε όταν ήμουν στο λύκειο. Ένα μήνα πριν πεθάνει, που είχε αφήσει φωνητικό μήνυμα και μου ευχόταν "Χαρούμενα Γενέθλια". Σήμερα "χτύπησα" ακριβώς την κυματομορφή του μηνύματος επάνω από την καρδιά μου και μπορώ να την ακούσω απλά κρατώντας την κάμερα του κινητού μου από πάνω!».

Οι τελευταίες λέξεις της γιαγιάς της θα είναι πάντα κοντά της.

Το βίντεο με το μοναδικό αυτό τατουάζ κάνει το γύρο του διαδικτύου όχι μόνο επειδή κρύβει αυτή την ιστορία από πίσω του αλλά επειδή ένα μήνυμα μπορεί να αναπαραχθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή μέσα από μια εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου. Η ίδια σε ένα άλλο μήνυμά της εξήγησε πώς το κατάφερε μιας και η ιδέα της άρεσε σε πολλούς θαυμαστές της.

«Χάρη στη νέα εταιρία Skin Motion, είμαι σε θέση να ακούω το φωνητικό μήνυμα της γιαγιάς μου όταν κρατώ την κάμερα επάνω από το τατουάζ. Η φωνή της θα βρίσκεται για πάντα μέσα στην καρδιά μου!».



Δείτε το βίντεο και θα ακούσετε τη γιαγιά της να της λέει «Σε αγαπώ» και «Χαρούμενα Γενέθλια».

Μα πραγματικά, δεν είναι ένας υπέροχος τρόπος να κρατάς για πάντα τις αναμνήσεις των αγαπημένων σου κοντά σου για πάντα; Δεν ξέρουμε για εσάς πάντως εμείς έχουν συγκινηθεί αρκετά!

Διαβάστε επίσης:
Μοναδικά τατουάζ για το μητρικό θηλασμό

Βρήκαμε 20 υπέροχα τατουάζ για ζευγάρια. Διαλέξτε το αγαπημένο σας!

Έχετε προσέξει ποτέ αυτό το τατουάζ σε κάποιες μαμάδες; Αν ναι, μάθετε τη σημασία του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved